Tarih: 23.07.2013 14:48

Trabzon'lular İftarda Buluştu...

Facebook Twitter Linked-in





Trabzon'lular  İftarda Buluştu...

Esenler Trabzon'lular Derneği Geleneksel İftarı Pazertesi günü Esenler Kültür Merkezi'nde yoğun katılım ile gerçekleşti.  

İftar yemeğine, CHP Gurup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, MHP milletveekili  Celal Adan, AKP milletvekili Ayşe Nur Bahçekaıpılı, Esenler Belediye Başkanı Göksu, AKP Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, MHP İlçe Başkanı Ahmet Fidan, Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, yerel basın mensupları ve çok sayıda Trabzonlu işadamı ve bürokrat katıldı. 


Açılış konuşmasını yapan Esenler Trabzonlular Dernek Başkanı  Zeki Yılmaz, "İftar yemeğimize katılan siz değerli hemşeri ve misafirlerimizi en samimi duygularımla selamlıyor, sizlere hoşgeldiniz diyorum. Bu davete icabet etmenizle bizleri onurlandırdınız gurulandırdınız. Nice iftarlarda buluşmak umuduyle hepinizi sevgi ve saygıyle selamlıyorum'' dedi.
 

 

Esenler Belediye Başkanı Göksu “Ben Trabzon'lular Derneğini ve Başkanını yapmış olduğu bu güzel organizasyondan dolayı tebrik ediyorum.Trabzon'lular Dreneği Esenler' de faaliyet gösteren önemli derneklerimizden bir tanesidir.Kendilerinin daha önemli işler yapacaklarını umut ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

MHP milletvekili Celal Adan, konuşmasında daha önceki iftarlarda olduğu gibi siyasete girmeden Ramazan ayının bereketinden, dostluk ve kardeşlikten bahsetti.

AKP milletvekili Bahçekapılı ise “Ben Esenler'i çok seviyorum,akrabalarımın bir çoğuda burada yaşıyor. Aslında ben misafir değil ev sahibiyim. Hemşerilerimle bir arada olmaktan son derece mutluyum,bu güzel iftar yemeğini düzenleyenlere teşekkür eder başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi. 

 

 

CHP Gurup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, ”Trabzon'lular olarak Trabzon'un sahiplenilmesinde ve temsil edilme noktasında hepimize önemli görevler düşmektedir. Bu bilinçle Trabzon milletvekili olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sivil toplum kuruluşlarının bu anlamda temsilde önemi çok büyüktür. Esenler Trabzon'lular Derneğinin yaptığı gibi diğer sivil toplum örgütleri de önemli işler yapmalıdırlar,bu çalışmalarından dolayı Esenler Trabzon'lular Derneği  Başkanı'na, tüm Trabzonlu hemşerilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.

 



 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —