Trabzon'lular dan Göksu'ya Özür Dile

Trabzon

İstanbul’da Trabzonlular Bunu Konuşuyor! Göksu Haddini Aştı

Osmanlı Padişahlarından Fatih Sultan Mehmet'in Fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in Valilik Yaptığı Yönettiği , Kanuni Sultan Süleyman'ın Doğup Büyüdüğü Bir Şehir Trabzon Fatih Sultan Mehmet'in Trabzon'u almadaki kararlılığını gösteren çok çarpıcı satırlara imza attı.

Fatih, 1461'de Trabzon seferi sırasında "Bunca zahmetler çekmek niye" diye sorulunca öyle bir cevap verdi ki! Bu zahmetler İslam dini yolunadır ki ahirette Allah'ın karşısına çıkınca utanmayalım diyedir. Zira bizim elimizde İslam kılıcı vardır. Eğer biz zahmete katlanmazsak bize gazi demek yalan olur" diye cevap vermişti. "Ahirette Allah'ın karşısına çıkınca utanmayalım" cevabını vermişti.

Göksunun Konuşması ‘’Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafında Esenler Cumhuriyet meydanında Ramazan Ayı Münasebetiyle halka hitab ettiği sırada Efendim Ne Dedi YUNAN Medyası Takip ettiniz Değil mİ ? İSTANBULU Yunan Kazandım Diyor Bir Dakika ya ( İmamoğlunu Kast Ederek ) Bu Arkadaş Nereli CHP Adayı Nereli Nasıl ( Eliyle İşaret Etmesi ve Halktan Gelen Trabzon Cevabı Üzerine ) Oldu Yunan Medyası İstanbulu Yunan Kazandı dedi Bir Ses Çıkmadı Yaaa Olay Olay Büyük Kardeşim Hesap Büyük Olay Büyük Bu Hesabı Esenler Döndürecek ‘’ Şeklindeki konuşması tarih sayfalarında kara leke olarak kayda girdi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından yapılan bu talihsiz açıklamada Türkiyenin Yapı taşlarını Çimentosunu Oluşturan Trabzon Şehrinin onurlu insanlarını Hedef Alan Konuşmasını Kınıyor Derhal TRABZON Şehrinden ve Bu Şehrin Onurlu İnsanlarından Özür Dilemesini Bekliyoruz. Sayın Göksu Esenler Meydanında Trabzon Halkı hakkında yapmış olduğu gerçeğe aykırı halkı ötekileştirme çağrısı yapması,halk arasında kutuplaşmalara sebep olan açıklamaları ile de haddini aştığını görüntülerle anlaşılmaktadır. Anlaşılan O’ ki Esenler halkının vay haline ne bu kibir, Bu ötekileştirme söylemleri ile Trabzon halkını Hiçe sayan ve Ayrıştıran seçilmiş bir belediye başkanına sormazlar mı ? Parti Seçim Beyannamesinde gönül belediyeciliğinde tevazu sahibi olmak nerde kaldı, Bu şekilde mi ? İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığını kazanacaksınız ? ,Bu ötekileştirme söylemleri sizi asla şöhret basamaklarında daha fazla tırmanmanıza yarar sağlamayacaktır

Haber :Şenol Özyurt Osmanlı Padişahlarından Fatih Sultan Mehmet'in Fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in Valilik Yaptığı Yönettiği , Kanuni Sultan Süleyman'ın Doğup Büyüdüğü Bir Şehir Trabzon Fatih Sultan Mehmet'in Trabzon'u almadaki kararlılığını gösteren çok çarpıcı satırlara imza attı. Fatih, 1461'de Trabzon seferi sırasında "Bunca zahmetler çekmek niye" diye sorulunca öyle bir cevap verdi ki! Bu zahmetler İslam dini yolunadır ki ahirette Allah'ın karşısına çıkınca utanmayalım diyedir. Zira bizim elimizde İslam kılıcı vardır. Eğer biz zahmete katlanmazsak bize gazi demek yalan olur" diye cevap vermişti. "Ahirette Allah'ın karşısına çıkınca utanmayalım" cevabını vermişti.
Göksunun Konuşması ‘’Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafında Esenler Cumhuriyet meydanında Ramazan Ayı Münasebetiyle halka hitab ettiği sırada Efendim Ne Dedi YUNAN Medyası Takip ettiniz Değil mİ ? İSTANBULU Yunan Kazandım Diyor Bir Dakika ya ( İmamoğlunu Kast Ederek ) Bu Arkadaş Nereli CHP Adayı Nereli Nasıl ( Eliyle İşaret Etmesi ve Halktan Gelen Trabzon Cevabı Üzerine ) Oldu Yunan Medyası İstanbulu Yunan Kazandı dedi Bir Ses Çıkmadı Yaaa Olay Olay Büyük Kardeşim Hesap Büyük Olay Büyük Bu Hesabı Esenler Döndürecek ‘’ Şeklindeki konuşması tarih sayfalarında kara leke olarak kayda girdi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu tarafından yapılan bu talihsiz açıklamada Türkiyenin Yapı taşlarını Çimentosunu Oluşturan Trabzon Şehrinin onurlu insanlarını Hedef Alan Konuşmasını Kınıyor Derhal TRABZON Şehrinden ve Bu Şehrin Onurlu İnsanlarından Özür Dilemesini Bekliyoruz.

Sayın Göksu Esenler Meydanında Trabzon Halkı hakkında yapmış olduğu gerçeğe aykırı halkı ötekileştirme çağrısı yapması,halk arasında kutuplaşmalara sebep olan açıklamaları ile de haddini aştığını görüntülerle anlaşılmaktadır. Anlaşılan O’ ki Esenler halkının vay haline ne bu kibir, Bu ötekileştirme söylemleri ile Trabzon halkını Hiçe sayan ve Ayrıştıran seçilmiş bir belediye başkanına sormazlar mı ? Parti Seçim Beyannamesinde gönül belediyeciliğinde tevazu sahibi olmak nerde kaldı, Bu şekilde mi ? İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığını kazanacaksınız ? ,Bu ötekileştirme söylemleri sizi asla şöhret basamaklarında daha fazla tırmanmanıza yarar sağlamayacaktır


OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> trabzonhaber24.comhttp://www.trabzonhaber24.com/gundem/istanbulda-trabzonlular-bunu-konusuyor-goksu-haddini-asti-h19309.html?fbclid=IwAR1528AMcwwbSHc6J1nJ0_cibBl7hK45CrBXl1jiKbvdG65JW47VJx4WrLw

TrabzonHaber24

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli