Trabzonlular Bayramlaşıyor.

Trabzonlular Bayramlaşıyor.

Trabzon kültürünü şehrin havasını yaşattık ...

 

 

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Esenler Trabzonlular Derneği EKM’ de ki ramazan etkinliklerinde Trabzonlu hemşerilerine Trabzon kültürünü şehrin havasını yaşatmanın mutluluğunu yönetim kurulu ile dernek lokalinde yapmış oldukları toplantıda dile getirdiler.

 

Esenler Trabzonlular Denek başkanı Zeki Yılmaz, Gazetemize toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Yılmaz ‘ Trabzonlu hemşerilerime laik olmak için yönetim kurulum ile elimizden gelen tüm gayreti gösterdiğimize inanıyorum. Ufak tefek eksikliklerimiz var ise bundan dolayı hemşerilerimizin affına sığınıyoruz. Bu etkinlikler Esenlerdeki Trabzonlu hemşerilerimiz için bir dönüm noktasıdır. Önümüzdeki günlerde hemşerilerimize daha güzel etkinlikler yaşatmak arzumuzdur. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin ve Esenler halkının Ramazan Bayramını, 30 Ağustos Zafer Bayramını camiam adına en içten duygularım ile kutlar, nice bayramlar dilerim.’ Dedi.

Daha sonra dernek başkan yardımcısı Ali Durgun ‘Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Bildiğiniz gibi Ramazan etkinliklerinde EKM’ de Trabzon’u Esenler halkı ile buluşturduk. Yoğun çalışma temposu yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı biraz yordu. Dernekçilik budur işte. Özveri ister, gönül işidir. Faaliyetlerimiz devam ediyor. Somali’ de ki insanlık dramına duyarsız kalamazdık. Elimizden geldiğince oradaki kardeşlerimize desteklerimizi sunduk. Tüm hemşerilerimiz Trabzonluluğa yakışır şekilde bağışlarını yaptı. Yönetim kurulumuz yapılan bu bağışları toplantıda değerlendirerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Camiam ve yönetim kurulum adına buradan tüm hemşerilerimi saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Bayramın 2. günü dernek lokalinde hemşerilerimi bayramlaşmaya davet ediyoruz.’ Dedi.