Topkapı Spor 1 Amatör Küme 7.Grup Şampiyonu

Topkapı Spor 1 Amatör Küme 7.Grup Şampiyonu

Topkapıspor İstanbul 1.Amatör küme Lig maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla İstanbul süper Amatör Lige yükselme başarısı gösterdi. Topkapı spor bu başarısını sesiz sedasız kutladı.

TopkapıSpor 1 Amatör Küme 7.Grup Şampiyonu

Topkapıspor İstanbul 1.Amatör küme Lig maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla  İstanbul süper Amatör Lige yükselme başarısı gösterdi. Topkapı spor bu başarısını sesiz sedasız kutladı.
 
Topkapıspor Kulüp hocası ve bir dönemler Esenler spora şampiyonluklar yaşatan, Esenlerin eski futbolcusu ve Esenler’in çocuğu Ramiz Şen,gazetemize yaptığı açıklamada, yağmur çamur demeden her maçımıza gelip destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve kazandığımız bu şampiyonluğu onlara armağan ediyorum, camiamıza HAYIR’LI olmasını diliyorum dedi.
 

Ben iddialı birisiyim, hedefim ve önceliğim kabullendiğim işte başarılı olmaktır.
Şen,“Süper Amatör Lig yolunda çok zorlu müsabakalar oynayarak sezonu mutlu bitirmeyi başardık. Başarımızda yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, hocalarımıza, yönetim kurulu üyelerimizi ve sahada emek veren, ter döken futbolcu kardeşlerimizi çok teşekkürler ederim. Süper Amatör Lige çıkma yolunda, kazanılan başarı, futbolcular, teknik heyet ve taraftarların şampiyonluğa inanması ve bizlere güvenerek, yağmur çamur demeden her maçımıza gelip destek olmaları sonucunda gelmiştir. Şunu söylemek istiyorum, biz başardık başarımızın sırı birlik ve beraberliğimizdir.
  
Ben iddialı birisiyim,
hedefim ve önceliğim kabullendiğim işte başarılı olmaktır.
Zor şartlarda zor bir görevi kabullendim. Sezona başlarken yönetimin benden isteği takımın kümede kalmasıydı. Ben transferleri yaparken şampiyonluk için gizli hesaplar yaptım sezon başı çalışmalarımızı da buna göre planladım. Denk gruba düştük, ama denk olması kadar Zor bir grupta olduğumuzu biliyorduk, her maçın zor olduğu, ama her maçı kazanmak için sahaya çıkmamız gerektiğini bilinçaltıma yerleştirerek işe soyundum.Herkesin birbirini yendiği bir sezon yaşadık, bu bizim için iyi bir avantaj oldu böylece son haftaya girilirken şampiyonluğu garantiledik bundan dolayı emeği geçen bütün futbolculara yardımcı Hocam Hicabi Karaman’a ve her daim arkamızda duran Yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Ayriyeten yağmur çamur demeden her maçımıza gelip destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve kazandığımız bu şampiyonluğun camiamıza HAYIR’LI olmasını diliyorum” dedi.






  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı