Tetikli'nin Genç Futbol Ordusu Kıskandırdı

Tetikli

Atışalanı Spor Kulübünün emektar hocası Emin Tetikli yıllardır varını yoğunu ortaya koydu, tüm zamanını futbola harcadı. Onun boş zamanı yok, Anadolu’nun kırsalından, Güneydoğu’dan, Karadeniz’de

Tetikli’nin Genç Futbol Ordusu Kıskandırdı
 
Atışalanı Spor Kulübünün emektar hocası Emin Tetikli yıllardır varını yoğunu ortaya koydu, tüm zamanını futbola harcadı.  Onun boş zamanı yok, Anadolu’nun kırsalından, Güneydoğu’dan, Karadeniz’den, ülkenin birçok yerinden Atışalan'a gelip yerleşen gençlere sahip çıkan, onlara bir baba şefkatiyle yaklaşan Tetikli’nin sayesinde Atışalan’lı gençler kötü alışkanlıklardan ve uyuşturucu illetinden kurtuluyor.

 
Gençleri temiz, ahlaklı, iffetli insanlar olarak yetiştirmek benim hedefimdir

Emin Tetikli,”Gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için elimden ne geliyorsa yapıyorum. Gençleri spora yönlendiriyorum. Kimsenin kimliğine, bölgesine bakmadan, ülkenin genç jenerasyonunu kucaklayabiliyorsam  “Kendi kendime” başarılıyım diyorum.  “Gençler geleceğimizdir. Gençler yarınlarımızdır. Ülkemin fakir, yoksul çocuklarını kötü alışkanlıklara değil, geleceğe, aydınlık yarınlara hazırlamak onları bu toplumun temiz, ahlaklı, iffetli insanları olarak yetiştirmek benim hedefimdir, görevimdir.
 

Futbol kulübümüz Esenler’in en köklü ve eski kulübelerinden biridir.
Geçmişten günümüze çok iyi başkanlarla çalıştım. Bu benim şansım, şimdiki Kulüp başkanımız Ali İhsan Tetikli'nin katkıları ve verdiği mücadele bizleri motive ediyor. Başarmak için çalışma azmimizi ateşliyor. Ali İhsan Başkanımız çok iyi bir insan ve tam bir spor adamıdır. Amatör spor kulübümüz bünyesinde çok değerli profesyonel takımlarda top koşturan futbolcu gençler yetiştirdik. Ben spora maddi olarak bakan ve maddi menfaat bekleyen birisi değilim. Hedefim toplum adamı yetiştirmek, Küçüğüne değer veren, büyüğüne saygıda kusur etmeyen bireyler yetiştirmektir.
Atışalan spor kulübü tüm yokluklara ve maddi sıkıntılara rağmen her geçen gün hedef büyütüyor.
 
Bakınız gençlerden bir futbol ordusu kurduk. Her birinin sorunları ile ilgileniyor, onların yarınlarını şimdiden hazırlıyoruz. Bu çocukların bir arada yaşaması, kaynaşması, başarıya hedeflenmeleri beni fazlasıyla mutlu ediyor.  Kulübümüz tüm gençlerin hizmedindedir5, kapılarımız sonuna kadar herkese açıktır. Bizler Atışalanı Spor kulübü olarak ötekisi olmayan, yarınlara umut olan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz…” dedi.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı