Teşekkürü Hak Ettiniz.

Teşekkürü Hak Ettiniz.

Yeni Hükümet Konağının yapımı için gecesini gündüzüne katarak büyük mücadele veren değerli Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu’na Esenler Halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Sosyal Güvenlik kapsamında yapılan yeni çalışmalarda sonra doğru geliniyor. Esenler Kaymakamlık binasına işlemlerini yaptırmak için gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturuyor.

Vatandaşların bu hizmetlerden yararlanması için 16 Ocaktan beri yoğun tempo içinde çalışan Esenler Kaymakamlığındaki görevli Devlet Memurları yoğun bir gayret içinde vatandaşa hizmet ediyor. Normal mesai saatlerinin dışında çalışarak hizmet veren Memurlar Esenler Halkı tarafından olumlu tepki ile karşılaşıyor.

Konuştuğumuz bazı Memurlar “Biz işimizi severek yapıyoruz. Bu yoğunluğun nedenlerinde biride yerimizin dar olmasıdır. Yeni hükümet konağımız yapıldığında inanıyoruz ki bu hizmetleri daha geniş yerlerde vereceğiz. Severek yaptığımız bu hizmetleri o zaman daha da severek yapacağız.”

“Yeni Hükümet Konağının yapımı için gecesini gündüzüne katarak büyük mücadele veren değerli Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu’na Esenler Halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.” Dediler.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli