Temelli: Demokrasi Güçlerinin Adayı Bizim de Adayımızdır

Temelli: Demokrasi Güçlerinin Adayı Bizim de Adayımızdır

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Esenler Cumhuriyet meydanında coşkulu kalabalığa, “AKP- MHP blokuna karşı önde olan demokrasi güçlerinin adayı bizim de adayımızdır, oyunuzu ona basın” diye seslendi.

Temelli: Demokrasi Güçlerinin Adayı Bizim de Adayımızdır

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Esenler Cumhuriyet meydanında coşkulu kalabalığa, “AKP- MHP blokuna karşı önde olan demokrasi güçlerinin adayı bizim de adayımızdır, oyunuzu ona basın” diye seslendi.
 
HDP’nin Esenler Cumhuriyet meydanındaki mitingi yoğun güvenlik önlemleri adlında gerçekleşti. HDP’liler alanda saatler öncesinden halaylar çekerek genel başkanlarını beklediler. Temelli, alana girmesiyle kalabalık sloganlarla coştu. Seçim otobüsünün üstünde yer alan HDP Esenler Belediye eş başkanları Gülsüm Öztürk- Celal Alphan kalabalığı selamladılar.
 
“26 YILDIR YAPAMADIKLARINI BEŞ YILDA YAPACAĞIZ”
Alphan: Değerli Esenlerliler 31 Mart akşamı bu haramilerin düzenini yıkalım, bunların saltanatına son verelim. Sizlerin gözlerinde bu ışığı görüyorum. Buradan tüm Esenler halkına sesleniyorum,26 yıldır belediyeleri elinde bulunduran AKP yönetimi ve o yönetimin zihniyetinin sonu gelmiştir, biz inandık sizde inanın. Bir aydan fazladır alanlardayız ve kimse AKP belediyelerinden memnun değil, sizlerin vereceği oylarla Esenlerin bu kötü gidişini değiştireceğiz. Bizler halkımıza yalan söylemeyeceğiz, verdiğimiz vaatleri yerine getireceğiz. Bunların 26 yıldır yapamadıklarını söz veriyorum beş yılda yapacağız. Bunlar belediyeyi taşeron şirketlere teslim ettiler. Bizim belediyecilik anlayışımızda halk var, siz varsınız, sizlerin onayı olmadan hiçbir projeye imza atmayacağız.
 
Sizlere yine söz veriyorum, bugüne kadar bunların yaptığı ve anlaştığı halkımız yararına olmayan tüm projelerini iptal edeceğiz. Bunlar görsellikten başka bir şey yapmadılar. Başımızda bır bela var gelin 31 Martta bu belayı başımızdan atalım. Gelin böyle gelmiş böyle gitmez diyelim ve bunları sandıklara gömelim. Söz veriyorum tüm halklara eşit ve halkça yaklaşarak adaletten ayrılmadan hizmet yapacağız. Bizim asla ötekimiz olmayacak, sizler yeter ki sandıklara sahip çıkın” dedi ve eş genel başkanı Sezai Temelliye mikrofonu bıraktı.
 
“İMAMOĞLU KAZANIRLARSA BİLSİNLER Kİ BİZİM SAYEMİZDE KAZANACAK”
Temelli: “Yalan haber yapan Hürriyet Gazetesidir. Çıkmışlar yalan haber yapmışlar. Sonra da diyorlar ki haberi Sezai Temelli düzeltsin, ama haberi yapan sensin, ben niye düzelteyim. Siz yalan söyledikçe, o yalanlarda boğulacaksınız. Bu halk sizi teşhir etmeye devam edecek. Ama diyeceksiniz ki bu medya nasıl yalan makinesi haline geldi? Gelir tabii. Ziraat Bankası’ndan aldığı krediyi bu haberlerle geri ödüyor. Biz de diyoruz ki, o krediyi o çiftçinin hakkı olan krediyi, son kuruşuna kadar ödeyeceksin. Ne kadar yalan haber yaparsan yap o borcu geri ödeyeceksin. Eğer aday çıkarmışsak kendi adayımızı destekleyeceğiz. AKP- MHP blokuna karşı önde olan demokrasi güçlerinin adayı bizim de adayımızdır, oyunuzu ona basın. CNN sen de anladın mı? Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu kazanırlarsa bilsinler ki bizim sayemizde kazanacaklar” dedi.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı