Tektilkent'te savaş gibi kongre

Tektilkent

Tekstilkent’in, Hidayet Türkoğlu Bayrampaşa spor tesislerin dün yapılan olan mali genel kurulda olaylar çıktı. Eski yönetim ile yeni yönetim arasında yaşanan kavgada tekme ve tokatlar havada uçuştu.

Tektilkent’te savaş gibi kongre
 
Tekstilkent’in, Hidayet Türkoğlu Bayrampaşa spor tesislerin dün yapılan olan mali genel kurulda olaylar çıktı. Eski yönetim ile yeni yönetim arasında yaşanan kavgada tekme ve tokatlar havada uçuştu.
 
Eski yönetim kurulu üyeleriyle, yeni üyeler arasında başlayan kavgada Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kulak`da aldığı darbelerle yerden kalkamadı. Sandalyelerin havada uçuştuğu genel kurulda iki kişi hafif şekilde yaralandı.Olaylara polis ve özel güvenlik müdahale etti.
 


Tektilkent Mali Genel Kurulu Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Tesisleri’nde düzenlendi. 6 Haziran Cumartesi günü sabah 10.00`da başlaması gereken genel kurul, yaşanan gerginlik nedeniyle bir türlü başlayamadı. Hazirun cetveli imzalanması sırasında sahte vekalet tartışması genel kurul eski ve yeni yönetim kurulu üyelerini de karşı karşıya getirdi.

Yeni yönetim hazirun cetvelinin imzaların  yeterli çoğunluğa sağladığı için mali genel kurulu açtılar. Eski yönetim ise çoğunluğun halen sağlanmadığını iddia ederek mali genel kurulunun yapılmayacağını  ifade ettiler. Bu arada çıkan sözlü sataşma büyüyerek yerini kavgaya bıraktı. Tekme, tokat ve yumrukların konuştuğu kavgada sandalyeler de havada uçuştu. Bir anda savaş alanına dönen genel kurul salonunda taraflar, polisin çabalarıyla sakinleştirildi. Yaşanan kavgada iki kişi hafif şekilde yaralanırken, polis olaylara karışan bazı kişileri gözaltına aldı.
 
Yaşanan bu arbedenin ardında yeni yönetim tekrar yerini alarak gündemi açtı.
Açılışta saygı duruşu ve istiklal marşı okunduktan sonra hükümet komiseri başkanlık divanın oluşması için önerge tekliflerini aldı. Yeni yönetim adayı divan başkanı seçilerek başkanlık divanı oluştu.gündem maddelerine geçildi.Başkan Yardımcısı Nihat Yılmaz gündemin 3. Maddesini okudu oylandı.
 
4.madde Denetim Kurulu,denetim raporunu  okunmadığın dolayı ibra edilmedi.oylanmadı.5.madde oylandı.6.madde Genel kurulda üyeliklerinin düşürülmesi kabul edildi. Gündemin diğer maddeleri teker teker geçerek kabul edildi.
 




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli