Tekstilkentte Büyük İsyan FETÖ'cü Küçükçalık' Sesleri Yankılandı

Tekstilkentte Büyük İsyan  FETÖ

Türkiye’nin en önemli tekstil merkezi 400.000 m 2 alan üzerinde kurulu kamuya terki bulunmayan kat maliki hak sahipleri Kooperatif Başkanı Yaşar Küçükçalık ve yönetimine, % 100 EMPARK zammı nedeniyle

“FETÖ’CÜ” KÜÇÜKÇALIK VE YÖNETİMİ BARDAĞI TAŞIRDI
Bu Güne Kadar (30 yıldır) Sıcak Protesto Eylemleri İle Karşılaşmayan Tekstilkent Yönetimi, bugün hak sahiplerinin yoğun protestosu ile karşılaştılar.  Tekstilkent Kooperatif yönetim kurulu, ortakları gergin çatışma ortamından uzak tutmak yerine tüm uzlaşma kanallarını kapalı tutuyorlar. Tekstilkent Kooperatifi yönetimi sorumluluklarını Yerine getirmeyerek hak sahiplerine tüm diyalog kapılarını kapattılar.  Hak sahiplerinin onayını almadan kooperatif başkanı Küçükçalık ve yönetimin yaptığı birçok “KEYFİ” uygulama bardağı taşırdı ve Cuma Namazı Çıkışında “Yönetim İstifa” Sesleri ile yönetim binasına yürüyen hak sahipleri hem yönetimi hem de Esenler belediye başkanı Göksu’yu sloganlarla protesto ettiler.
 
İŞTE BARDAĞI TAŞIRAN VE ORTAKLARI İSYAN ETTİREN NEDENLER
 
Tekstilkent Kooperatif Ortaklarının ve Tekstilin Gözbebeği Olan Kente bu yönetimin yakışmadığını ve % 100 Empark Park Zammı Karşısında dükkânı kirada olan ve dükkanlarda kiracı olan esnaf isyan etti.
 
Esnaf böyle dedi: “yönetim kurulu kendi yerimize araçlarımızla girişimizi paralı yaptılar, alınan paralar çok yüksek bunun adı soygundur. Bizler evimize ekmek parası götüremez, dükkanlarımızı kiraya veremezken yöneticiler ellerini cebimize sokmuş soydukça soyuyorlar. İşletme aidatı ismi altında dükkan başına 57 lira yetmezmiş gibi birde üstüne 100 lira otopark parası ödemeye mahkum edildik” 
“ZANNEDERSİNİZ Kİ ÜLKEDEÖRFİ İDARE” İLAN EDİLMİŞ”
Bir başka hak sahibi ise, “Bugüne kadar Tekstilkent Kooperatifine seçtiğimiz yönetimlerin hepsi şahsi hesaplarla geldiklerini görmekteyiz.  FETÖ’CÜ YAŞAR KÜÇÜKÇALIK ve yönetimi EMPARK Park yolu ile ve yaptığı Empark  % 100 Zamla bizlere “İllallah” dedirdi. Kendi yerimize para vererek hem de fahiş paralar ödeyerek girmek zorundayız. Tüm girişlere turnikeler koyulmuş, zannedersiniz ki ülkedeÖRFİ İDARE” ilan edilmiş. Birileri bu yapılanlara dur demeli. Biz bu kastlaşmış, çeteleşmiş anlayışla başa çıkamıyoruz.   Bakınız bizler demokratik hakkımız olan ve yapılan yanlışı demokratik yollarla Protesto ederken bile sükunetimizi muhafaza ediyoruz. Bunlara turnike yapmak yani para makinesi yol ortasına koyma yetkisi biz vermedik kimlerin verdiğini öğrenmek istiyoruz. Bu yönetim buranın canlanmasını istemiyor, bizi canımızdan, malımızdan bıktırarak buraları elimizden almak istedikleri ortada.
 
ESENLER BELEDİYE BAŞKANI GÖKSU’YA YAPILAN İSYAN
 
 Yapılan protesto eyleminde Esenler belediye başkanı Göksu’da eleştirilerin merkezindeydi,” Sayın Belediye Başkanı bu konulara duyarsız, kendilerinin yönettiği İlçenin içinde yer alan bu yerin bir cazibe merkezi olması ve bu insanların mağduriyetlerinin giderilmesi için bugüne kadar bir şey yapmaması bizim kafamızda sorular bırakıyor. Buranın doluluk oranının yükselmesinin en büyük faydası Esenlerdeki işsizliğe olacağını bilmiyorlar mı? Bizler şöyle düşünüyoruz ve haklıyız, buradan bizleri göndermek için ve yerlerimize konmaları için buranın canlanmasını mı istemiyorlar? Bu insanlar tadilat ruhsatı almadan “EŞKİYA” gibi yol kesiyor, içeri girişleri ücretli yapmak bizlere büyük bir haksızlıktır, yapılan aleni soygundur. Burada iş yapan insanları haraca bağlıyorlar bunlara belediye başkanı izin vermemiş olsa bunlar bu işleri yapamazlardı. Bu soyguncu Cemaat’in kurumlarından TUSKON'un kurucularından bir dönem TUSKON'un disiplin kurulu üyeliğini de yapan kişiden bizleri kurtaracak yürekli yöneticilerimize sesimizi duyurun. Bakınız bizi emniyetle karşı karşıya getirmek istiyorlar. Bizler demokratik hakkımızı, demokratik kurallar içinde eylem ve söylemle dile getiriyoruz” diyerek isyan ettiler.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli