Tekstilkente başkanın yetkilileri düştü

Tekstilkente başkanın yetkilileri düştü

Büyük vaatlerle işbaşına gelen tekstilkent yönetim kurulu çatırdayarak bölünüp mahkemelik oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Karaduman'ın yetkilierini oy çokluğu ile düşürdüler.


Tekstilkente başkanın yetkilileri düştü

Büyük vaatlerle işbaşına gelen tekstil kent yönetim kurulu çatırdayarak bölünüp mahkemelik oldu.Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Karaduman'ın yetkilierini oy çokluğu ile düşürdüler.

Nuri Karaduman'ın yaptığı çalışmaları beğenmeyen 7 kişilik Yönetim Kurulu Üyeleri kendi aralarında aldıkları bir kararla Karaduman'ın yetkilerini düşürdüler. Bununlada kalmayan 7 kişilik Yönetim Krulu Üyeleri aldıkları kararı İstanbul Ticaret Odası'na giderek onaylattılar. Tekstilkent Yönetim Kurulu Üyeleriyle yapmış olduğumuz görüşmelerde”büyük umutlarla işbaşına getirmiş olduğumuz yönetim kurulu maalesef bizi hayal kırıklığına uğrattı. Gelinen süreçte gelişmelerin tek suçlusu başkanımız Nuri Karaduman’dır. Yönetim kurulunun kararı olmadan kooperatife ait olan bir yeri satması ve imar mevzuatına uyulmadan iş yerlerinde tadilat yaptırtarak üyelerimizi zarara uğratmıştır. Şimdi olay yargıya taşındı ve 7 kişilik Yönetim Kurulu Üyeleri olarak bizlerin aldığı oy çokluğu kararı ile kendisinin yetkilerini düşürdük. Bugün itibariyle kendisinin hiç bir karar alama yetkisi yoktur" dediler.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli