Tekstilkent Yönetiminden Skandal Genel Kurul İlanı

Tekstilkent Yönetiminden Skandal Genel Kurul İlanı

‎Tekstilkent eski yönetim kurul üyesi Şenol Özyurt‎ , 21 Haziranda yapılacak olağan mali genel kurulun yeterli çoğunluk sağlanmaması halinde sürprizlere kapalı bir kurulun yaşanacağını sosyal medya hesabından

Tekstilkent Yönetiminden Skandal Genel Kurul İlanı

‎Tekstilkent eski yönetim kurul üyesi Şenol Özyurt , 21 Haziranda yapılacak olağan mali genel kurulun yeterli çoğunluk sağlanmaması halinde sürprizlere kapalı bir kurulun yaşanacağını sosyal medya hesabından açıkladı.

Şenol Özyurt’un Skandal karar haberi

Tekstilkent kooperatifi yönetimi olağan mali kongrenin gerçekleşmemesi için büyük gayretler sarf ederek her yolu denediklerini görmekteyiz. Yönetim ramazan ayına denk gelen 21 Haziran 2017 tarihinde kongre yapacaklarını kooperatif ortaklarına duyurdu, ancak bu günde toplantı nisabı sağlanmaması halinde 15 gün sonra yapılması zorunlu olduğunu bu ilanda belirtilmemesi skandaldır.  Tekstilkent kooperatif ortaklarını uyarıyorum ve kendilerini ne gibi sürprizlerin beklediğini ikaz ediyorum!
Tekstilkent 10.05.2017 tarih olağan mali genel kurul davetiyelerinin  sn. Yaşar Küçükçalık ıslak imzalı kooperatifimizin 2016 yılı olağan genel kurul toplantısının 21 Haziran 2017 tarihinde çarşamba günü saat 11.00 de yapılacağına dair ortaklarına davetiye gönderilmiştir.

 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli