Tarih: 04.06.2013 14:20

Tekke Kütüphanesi Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Tekke Kütüphanesi Açıldı
 
Esenler Trabzonlular Derneği ve Esenler belediyesi birlikteliğinde Türk İsveç kardeşlik okulunda Fatih Tekke’nin isminin verildiği kütüphane törenle açıldı.
 
Esenler Türk-İsveç Kardeşlik Okulu içerisinde açılan "Fatih Tekke Kütüphanesi" açılış öncesi Trabzon’un kültürünü yansıtan miniklerin folklor gösterisi davetlilerce ayakta alkışlandı.
 
Açılışa Esenler Türk-İsveç Kardeşlik Okulu Müdürü İsmet Sancak, Kaymakam Nazım Madenoğlu. Belediye Başkanı Göksu, Fatih Tekke, Trabzonspor Kulübü Başkan yardımcısı Ali Uzunay eğitim camiasında öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldılar.
 
Esenler Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Yılmaz konuşmasında; “Burada açılan kütüphane beni ve yönetim kurulunu heyecanlandırmıştır. Belediye ile ortaklaşa yapılan bu kütüphanemiz gençlerimize ve halkımıza kitap okuma alışkanlığını yaymak içindir. Kitap bilgidir, kütüphanemizde, çağdaş, bilgili, uygar ve modern insanlar yetişeceğine inanarak yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarla bu kararı aldık. Bu gün açılışını yaptığımız için de çok mutluyuz ” dedi.
 
Trabzonlular Derneği başkanı Zeki Yılmaz ve yönetim kurul üyeleri, açılış konuşmalarından sonra emeği geçenlere plaket verdiler ve ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —