Tekin'den "Aday Olacak Mısınız?" Sorusuna Yanıt Geldi

Tekin

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün adaylık açıklaması ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylık niyetini açıklamasının ardından g

Tekin'den "Aday Olacak Mısınız?" Sorusuna Yanıt Geldi
 
Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün adaylık açıklaması ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylık niyetini açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, o soruya yanıt verdi.
 
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, 2014 seçimlerinde aday adaylığını açıkladığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 2019 seçimleri sürecinde aday olup olmayacağına ilişkin soruya yanıt verdi.
Tekin, Gazete Damga'dan Mehmet Mert'in sorusu üzerine, "Bizim aday yarışı içinde olmamız mümkün değil. CHP'de at yarışı gibi Ahmet mi, Mehmet mi aday olacak süreci hoş olmaz. Herkesin umutla baktığı CHP için bu tutum hayal kırıklığı olur. Eğer partim; 'Sana bir görev düşüyor' derse o görevi alırım, aday olurum. Ama arkadaşlarımla kavga ederek bir yere gelmek taraftarı değilim. Bakın Adana'yı, Mersin'i, Denizli'yi bu parti içi rekabet dolayısıyla kaybettik. Bu süreçte parti içinde ben değil biz demek lazım" dedi.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli