Tekin, "Biz Allahtan başka hiç bir şeyden korkmuyoruz

Tekin,

Bakırköy özgürlük meydanında "hayır" stantında çalışanlara yönelik yapılan saldırıyı kınamak için bugün CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu, CHP Milletvekil

Tekin, "Biz Allahtan başka hiç bir şeyden korkmuyoruz
Bakırköy özgürlük meydanında "hayır" stantında çalışanlara yönelik yapılan saldırıyı kınamak için bugün CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu, CHP Milletvekili Gürsel Tekin ve Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu ,partililer ve vatandaşlar katıldı.

Gürsel Tekin"Bir ülkeni Başbakanı, Cumhurbaşkanı ve Bakanları bu kadar sorumsuzca davranıyorsa, sokaktaki sorumsuzların nasıl davranacağını tahmin edin" diyerek açıklamalarına devam eden Tekin, bu tür provakasyon olaylarının seçmen duyarlılığının yüksek olduğu yerlerde daha çok görülmeye başladığını dile getirdi.
 
Partilileri polemiğe girmemeleri yönünde uyaran Gürsel Tekin, "Biz Allahtan başka hiç bir şeyden korkmuyoruz diyerek partililere seslendi.
 
Milletvekili Enis Berberoğlu'da, "Hem uçağı hem gemisi olan biri çıkıp televizyonlardan, gazetelerden gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorsa biz ne diyeceğiz" diye sordu. Hep birlikte "HAYIR" diye cevap veren izleyiciler, slogan atarak korkmadan ülkenin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini söyledi."

 
Altay, “HAYIR” en çok Tayyip Erdoğan'a yarayacak “
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay"Burası Özgürlük Meydanı" diyerek konuşmasını sürdüren Altay, Türkiye'ye mal olmuş bir meydanda, HAYIR propagandası yapan Cumhuriyet Hallk Parti'li birine yapılan saldırıyı, demokrasiye yapılmış bir saldırı olarak değerlendirdi. Bu tür olayların tekrarlanmaması için siyasilere çok iş düştüğünü söyledi.
 
1 Mart tezkeresinde 90 Ak Partili Milletvekili'nin HAYIR dediğini hatırlatarak, "Bizler Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi ömrünü uzattık" diyen CHP Gurup Başkanvekili Engin Altay, şu anda da HAYIR demenin herkesten çok Recep Tayyip Erdoğan'a faydası olacağını sözlerine ekledi. "Buna rağmen biz HAYIR demeye devam edeceğiz" diyerek konuşmasını sürdürdü"
 




  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu