Tatsız-Tuzsuz İkinci Bahar!

Tatsız-Tuzsuz İkinci Bahar!

Bugün Davutpaşa mahallesinde 2. Bahar kıraathanesi açılışı yapıldı. Açılışın tadı tuzu yoktu. Yarınlarını umutsuzca bekleyen yaşlılarımız açılış etkinliğinde umutsuzca şarkıları dinlediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber Merkezi/ 7–24 esenler haber

Bugün Davutpaşa mahallesinde 2. Bahar kıraathanesi açılışı yapıldı. Açılışın tadı tuzu yoktu. Yarınlarını umutsuzca bekleyen yaşlılarımız açılış etkinliğinde umutsuzca şarkıları dinlediler...

İkinci bahar kıraathanesinin açılışına Esenler Belediye Başkanı M.T. Göksu, Türk halk hafif müzik sanatçısı Özdemir Erdoğan’la birlikte açılış alanına teşvik ettiler. Özdemir Erdoğan’ın Playback yaptığı resital de izleyenlerin hoşuna gitmedi. Özdemir Erdoğan’ın Playback şarkılarına eşlik etmeye çalışan saz sanatçıları yapmacık tavırlarla törene katılanların müzik zevkini nefrete dönüştürdü. 

Erdoğan “ beni Esenlere davet eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum türkülerimden 2. Bahar isimli parçamın adının bu kıraathaneye verilerek yaşatılmasından dolayı M.T Göksu’ya teşekkür ediyorum “ dedi.

Esenler Belediye Başkanı M.T Göksu ” Özdemir Erdoğan’ı dinledikten sonra büyük bir seçim maratonundan çıkmış ve yorgunluğunu atamamış birisi olarak bugün dinlenmiş olduğumu hissettim. Esenlerimizde bugün gençlerimiz ve yaşlılarımız için çok anlamlı bir gündür.  Bir insan olarak hiçbir zaman anlam veremediğim ve kendi kendime sorduğum bir soru var çok kısacık ömür için bir hayatı berbat etmenin anlamı olabilir mi? Çok önemsediğim iki şey var birincisi evlatları tarafından anne ve babalarının yüz üstü bırakılması ikinci ise evlatları tarafından terk edilen yaşlılarımızın durumudur. Ben bu göreve geldiğimde anneler annemiz babalar babalarımız bizden küçük kardeşlerimiz çocuklarda çocuklarımız demiştik. Dediklerimizi yapmanın mutluluğunu şimdi yaşıyorum. Her bir anne, annemiz her bir baba, babamızdır” dedi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli