Tatilcinin çilesi!

Tatilcinin çilesi!

Bayram tatili öncesinde yollara düşen tatilciler, otoyolun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda uzun araç kuyruğuna neden oldu.

Tatilcinin çilesi!

Bayram tatili öncesinde yollara düşen tatilciler, otoyolun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda uzun araç kuyruğuna neden oldu.

Tatillerini memleketlerinde geçirmek için yola çıkanlar, TEM Otoyolu Bolu Gerede gişelerinin önünde de onlarca kilometreyi bulan araç kuyrukları oluşturdu. Sürücüler araçlarıyla adım adım ilerledi. Dün akşam ise Avrupa yakasından Anadolu yakasına ve ters istikamete gitmek ise tam altı saat trafiğe takıldılar.

Bayram tatili öncesinde yola çıkmaya çalışan tatilciler nedeniyle TEM otoyolunun Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda 12 kilometrelik araç kuyrukları oluştu. Gerede gişelerinde yolun daralması nedeniyle ulaşımda aksamaya yol açtı, yoğunluk nedeniyle 12 kilometrelik araç kuyrukları oluştu. Denetimlerini arttıran trafik ekipleri, ulaşımdaki aksaklıkları gidermek için sürücüleri yönlendiriyor. Ekipler, zaman zaman sürücüleri Yeniçağa gişelerinden D–100 karayoluna yönlendiriyor. Otoyolun İstanbul istikametinde ise ulaşım normal seyrediyor.
 
Kurban Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek için yola çıkanlar, TEM Otoyolu Bolu Gerede gişelerinin önünde kilometreleri bulan araç kuyrukları oluştu. Sürücüler araçlarıyla adım adım ilerleye bildi.

Karadeniz ile bağlantıyı sağlayan TEM Otoyolu Gerede gişelerinin önünde kilometreleri bulan araç kuyrukları oluştu. Gece saat 02.00’dan itibaren gişelerin önünde uzun araç kuyrukları oluşurken saatler ilerledikçe kuyruk daha da ilerledi. Sabah saatlerinde gişelerin önünde 15 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken araçlar yolda adım adım ilerleyebildi. Trafik ekipleri gişelerin bulunduğu mevkilerde araçları yönlendirdi. TEM Otoyolu’nun Ankara istikametinde de yoğunluk yaşanırken trafiğin akışında sorun yaşanmadı.

İstanbul istikametinde ise araç yoğunluğunun azlığı dikkat çekti.
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı