Taştan'dan Samimi, Mütevazi İftar

Taştan

Taştan’ın iftarı, gösterişli ve lük otellerde büyük paralarla yapılan iftarların aksine Samimi, mütevazi ve paylaşımcı bir anlayışta olması anlamlıydı.

Taştan’dan Samimi, Mütevazi İftar

Birçok iş adamının beş yıldızlı otellerde gösteriş için yaptığı iftarların aksine yardımsever kişiliği ile ön palana çıkan Esenler Kâzımkarabekir Mahallesi iş adamlarından, Esenler inşaat müteahhitleri dernek başkanı, Muhtarı Gülbek Taştan,  Esenlerde beraber iş yaptığı arkadaşları, eş, dost çevresi ile aynı masa etrafında toplanarak iftarlarını açtılar. Taştan’ın iftarı, gösterişli ve lük otellerde büyük paralarla yapılan iftarların aksine Samimi, mütevazi ve paylaşımcı bir anlayışta olması anlamlıydı. Taştanın kurmuş olduğu halk sofrası, aslında uygun bütçeye göre ve herkesimden insanlara hitap etti. Bu anlamda iş adamlarımız ramazan ayına uygun iftarlarının bu şekilde yapmalarının daha iyi olacağının kanıtlamış olduğu bu iftarla belgelendi.

Genç iş adamının her yıl düzenlediği ve hayrına verdiği iftara katılım yoğundu. Esenler mahalle muhtarları, Müteahhitler, iş adamları ve halktan insanların katıldığı iftarda, siyaset ve gösterişe dönük bir tavır yoktu. Davetlilerin huzur içinde açtıkları iftar yemeğine katılım oldukça yoğundu.




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli