Taştan: İki Kurum Birbirinden Farklı ve Ayrıdır'

Taştan: İki Kurum Birbirinden Farklı ve Ayrıdır

Esenler İnşaatçılar Derneği (ESİNDER) kurucularından Gülbek Taştan, “Kamuoyunda yanlış bir anlaşılma sonucunda, ESİNDER AŞ ile ESİNDER aynı oluşum gibi algılandığını görmekteyiz” diyerek açıklamada

Taştan: “İki Kurum Birbirinden Farklı ve Ayrıdır”
 
Esenler İnşaatçılar Derneği (ESİNDER) kurucularından Gülbek Taştan, “Kamuoyunda yanlış bir anlaşılma sonucunda, ESİNDER AŞ ile ESİNDER aynı oluşum gibi algılandığını görmekteyiz” diyerek açıklamada bulundu.
 
 
Taştan gazetemize şu açıklamaları yaptı “ESİNDER AŞ‘nin Başkanlığını yapan Özkan Ercan benim de üyesi olduğum kurumun başkanıdır. ESİNDER AŞ Esenler’de iş yapan müteahhitlerin bir araya gelerek kurmuş oldukları ticari bir şirkettir. ESİNDER ise bir sivil toplum örgütüdür. Bu sebeple ESİNDER AŞ‘nin derneğimizle bir ilgisi yoktur. Kamuoyuna yansıyan bu yanlış anlaşılmayı bu şekilde düzeltmek istiyoruz.
 
Ben ESİNDER’in başkanlığına adayım. Arkadaşlarla bir araya gelerek değişik zamanlarda toplantılar yapıyoruz. Derneğimizin kuruluş amacı tüzüğümüzde de belirttiğimiz gibi bir sivil toplum örgütüdür. Derneğimiz halkımızın yararına yapılacak ne varsa onu değerlendirmeye alarak girişimlerde bulunmaktadır. Yani, nerede bir sorun varsa o sorunu önce yönetim kurulumuzla görüşerek gerekli müdahaleleri yapmaktayız. Esenler halkı aleyhine gelişen tüm olumsuzluklara karşı mücadele eden bir anlayıştayız. Tekrar söylüyorum, ESİNDER sivil toplum örgütüdür; yani dernektir. ESİNDER AŞ ise ticari bir kuruluştur.
 
Bu vesile ile başta Esenler halkı olmak üzere tüm ulusumuzun, yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2015’in ülkemize ve milletimize bereket getirmesini diliyorum.”


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli