Taşkın Ailesinin Acı Günü

Taşkın Ailesinin Acı Günü

CHP Esenler ilçesinin eski duayenlerinden, Esenler Halk evi kurucu Başkanı, Esnaf ve Şoförler derneğini ve birçok sivil toplum örgütünü kuran ve başkanlığını yapan İsmet Taşkın’ın kardeşi Ahmet Ta

Taşkın Ailesinin Acı Günü
CHP Esenler ilçesinin eski duayenlerinden, Esenler Halk evi kurucu Başkanı, Esnaf ve Şoförler derneğini ve birçok sivil toplum örgütünü kuran ve başkanlığını yapan merhum İsmet Taşkın’ın kardeşi Ahmet Taşkın vefat etti.

Ahmet Taşkın, Esenler Merkez camiinde bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Taşkın Güngören köy içindeki aile mezarlığında toprağa verildi.
                                                                              
Taşkının cenazesine, CHP eski ilçe Başkanlarından Şuayyip Vardar, Cemal Kaya, Esnaf odası Başkanı Şükrü Şahin, Esenlerin saygın iş adamları, sevenleri ve ailesi katıldı.
 
Merhum İsmet Taşkın, ileri dünya görüşü ve felsefi düşüncesi olan birisiydi. Kardeşlerini de bu düşüncelerle yetiştirdi. Taşkın ailesi Hiç kimseyi ötekileştirmeden, siyasi görüşüne bakmadan, insani duygularla kucaklayan bir anlayışla toplum içinde saygınlığını korumuştur.
 
Esenler tarihinin ilk belediye başkanı Nadir Bayır, İlk Belediye meclisi üyelerinden biri de İsmet Taşkın, Esenler’e kalıcı hizmetler için özveriyle çalışan birisiydi.
Taşkın ailesinin bu acı kaybı sevenlerini üzdü. Bizde Taşkın ailesine baş sağlığı Ahmet Taşkına Allahtan rahmet dileriz…

 
 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli