Taran'a mesaj mı veriyorlar?

Taran

AKP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Abdurrahman Bölük’ün kendi gazetesinde AKP Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ile ilgili “Eski İlçe Başkanı” yazılması AKP kulislerini hareketlendird


Gazetemizi telefonla arayan bazı AKP’li dostlarımız, AKP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Abdurrahman Bölük’ün kendi gazetesinde AKP Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran ile ilgili “Eski İlçe Başkanı” yazılmasına tepki gösterdiler.
 


  “Böyle bir hatanın kastlı mı yoksa yanlışlıkla mı olduğunu bilmiyoruz” diyen AKP’li dostlarımız, “AKP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Abdurrahman Bölük’ün kendi gazetesinde “Kastamonululardan AK Parti'ye destek sözü” başlıklı haberi okursanız orada İlçe Başkanımızdan eski diye bahsediliyor. Bunu başka bir gazete yapsa hata der aldırış etmeyiz bile ama bunu kendi içimizden bir arkadaşımızın gazetesi yapınca aklımıza bazı soru işaretleri geldi. Acaba bu bir mesaj mı yoksa sehven yapılmış bir hata mı? İnşallah bu tür hatalar bir daha yaşanmaz. Tabi bilerek değil, sadece hataysa.” Diye konuştular.





  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı