Taksici Ufuk Köse'nin Katiline 15 Yıl

Taksici Ufuk Köse

Esenler'de kiraladığı taksite şoförlük yaparken, 2011 Ekim ayının ilk cuma günü ekmek parası için işe çıkan Ufuk Köse’nin, Cumartesi sabahı Altınşehir'de Olimpiyat Stadı'nın yanında boş arazide

Taksici Ufuk Köse’nin Katiline 15 Yıl

Esenler'de kiraladığı taksite şoförlük yaparken, 2011 Ekim ayının ilk cuma günü ekmek parası için işe çıkan Ufuk Köse’nin, cumartesi sabahı Altınşehir'de Olimpiyat Stadı'nın yanında boş arazide cesedi bulunmuştu.

Askerden yeni gelen 22 yaşındaki Ufuk Köse, hayata ucundan da olsa tutunmak için kiraladığı ticari taksi de büyük umutlarla çalışıyordu. Bir gün tanımadığı birileri hayatına son vereceğini nereden bilebilirdi, tek kurşunla gençliğini bu eli kanlı canavar veya canavarlar alacağını kim düşünebilirdi. 
Ufuk Köse'nin katil zanlıları kısa sürede yakalanıyor ve adalede teslim ediliyor. Bu açı ölüm bir aileyi darmadağın ediyor, Ufuk’un ölümünden kısa bir süre sonra kız kardeş vefat ediyor. Taha sonra bu iki evladın acısına babanın kalbi dayanmıyor, babada bu dünyadan göçüyor ve bir aile tanımadığı kişi yâda kişiler yüzünden perişan oluyor.

Mahkemede sanıklar yargılanıyor cana kıyanlar tespit ediliyor. Mahkeme: sanık Eyüp Ay’ın Ufuk Köse’yi öldürdüğüne karar veriyor ve bu canavara 15 yıl ağırlaştırılmış hapis cezası veriyor. Ufuk Kösenin Akrabaları Ve Arkadaşları verilen cezanın az olduğunu söyleyerek, “aslında bu tipleri asacaksın” dediler.

Yine Ufuk Köse’nin Köylüsü ve akrabası olan Yalçın Çakır” Acımız büyük, çok sevdiğimiz bir kardeşimizi, sucu ve günahı yokken birileri geliyor canına kast ediyor. İnsan hayati bu katar ucuz olmamalı. Dünkü karardan sonra azda olsa yüreğimize su serpildi. Ufuk’umuzunMekânı cennet olsun” dedi.
 





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli