Tacizle suçlanan CHP Erzurum İl Başkanı istifa etti. İstifa etmeyen şerefsizler görev başında

Tacizle suçlanan CHP Erzurum İl Başkanı istifa etti.  İstifa etmeyen şerefsizler görev başında

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz hakkında ortaya çıkan taciz iddiasının ardından görevinden istifa etti.

Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz istifa etti ama tacizi belgelenen ahlak yoksunu CHP ilçe başkanları neden görevinin başında? Kim onları koruyor ve neden bugüne kadar hesap sorulmadı? Evet; yalnız onlar suçlu değil, örgüt emekçisi diye ortalıkta dolaşan ama ilçelerinin namusuna sahip çıkmayan yaratıklar ne bekliyor?

Daha ne kadar çocuğumuz kirletilecek, ne kadar kardeşleriniz bu yaratıkların hayvansal arzularına malzeme olacak? Siz susun ve bekleyin ama bizi kimse susturamaz, bizden kimse bu ahlaksız, şeref yoksunu kişilerin karşısında sesiz kalmamızı beklemesin.

 Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz hakkında ortaya atılan taciz iddiası nedeniyle görevden ayrıldı. CHP Genel Merkezinden edinilen bilgiye göre istifa yaklaşık 2 hafta önce gerçekleşti. Oğuz’un istifasının ardından vekaleten il başkanı görevlendirildi.
CHP Genel Merkez yönetiminin Oğuz'la ilgili iddiaları değerlendirdiği, konunun MYK’da ele alınacağı ve ayrıca bir disiplin süreci başlatılabileceği ifade ediliyor.
Bülent Oğuz parti binasında çalışan çaycı kadını taciz etmekle suçlanıyor.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı