TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ ESENLER'DE SAHAYA İNDİ

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ ESENLER

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat Esenler’de Esnaf ziyaretinde bulundu. Başkan Polat, Esenler’deki çiçeği burnunda ilçe başkanı Şükrü Çapkan, ilçe Başkan yard?

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat ve beraberindeki siyası arkadaşları Esenler’de faaliyet gösteren engelli derneklerini, hemşeri derneklerini ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. Şoför esnafıyla ülke meselelerini konuşarak bazı vaatlerde bulundular. Ziyaret sonrası İlçe Başkan yardımcısı Mustafa Ayar’ın işlettiği kafede yenilen yemek sonrası ikram etilen yorgunluk kahvesi yutumladırlar ve çay içtiler.

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, ‘’ Bu ziyaretimi başlangıç olarak kabullenin, İstanbul’da tüm ilçelerimizde ziyaretlere devam edeceğiz. Bakınız Genel Başkanım “Türkiye'de tek değişik olan parti, tek değişim öneren parti Türkiye Değişim Partisidir” dedi ve inanın tek değişim partisi bizleriz’’ dedi.

“KALELERİ DEĞİL HALKIMIZIN GÖNLÜNÜ FETHEDECEĞİZ”
Türkiye Değişim Partisi Esenler İlçe Başkanı Çapkan, “Bizler halkımıza hizmet etmek için ulvi bir görev üslendik, işimizin kolay, sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu bilerek bu görevi kabullendik. Kavgacı ve ayrıştırıcı bir siyaset değil, tüm toplumu birleştirici bir siyaset anlayışı ile tüm halkımızı kucaklayacağız.

İyi ve siyasi deneyimi olan geniş bir kadromuz var, bıkmadan, usanmadan, gece gündüz demeden çalışacağız ve kazanan halkımız olacak. Bugün il başkanımızla Esenler ilçesi olarak ilk sahaya çıkışımızı gerçekleştirdik.  Esenler zor ve AKP’nin kalesi olduğu bir yer deniliyor, bizim için kaleler fark etmez ve biz kaleleri fethetmek için yola çıkmadık, biz kalelerde yaşayan halkımızın gönlüne girmek, onların gönüllerini fethetmek için yollara düştük. Esenler halkını dinledik, bundan sonrada dinlemeye devam edeceğiz, yetmez halkımıza iktidarın yanlışlarını anlatarak şikayette bulunacağız. Herkes şunu iyi bilsin ki büyük olan halktır, bir yerde bir sorun varsa o sorunu halk çözer, halkın iradesi çözer, biz halkımıza güvendik ve yollara düştük. Türkiye değişim partisinin iktidarında kazanacak olan biz değil, çeteler hiç değil, kazanacak olan halkımız olacaktır” dedi.


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli