TURK Parti'de Çatı Adaya destek

TURK Parti

Toplumsal Uzlaşma Reform ne Kalkınma Partisi(TURK PARTİ) Tuna mahallesindeki Genel Merkez binasında yerel basın mensuplarına verdiği sabah kahvaltısında çatı adayına destek verecekleri konusunda tutum belirlediler.

TURK Parti’de Çatı Adaya destek

Toplumsal Uzlaşma Reform ne Kalkınma Partisi(TURK PARTİ) Tuna mahallesindeki Genel Merkez binasında yerel basın mensuplarına verdiği sabah kahvaltısında çatı adayına destek verecekleri konusunda tutum belirlediler.

Toplantıya Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç, basında sorumlu genel başkan danışmanı İ.Erdem Karabulut yerel basın mensupları katıldılar. Kahvaltıdan sonra genel başkan Ahmet Eyüp Özgüç “Türkiye'de siyaseten kavgacı bir anlayışın hakim olduğunu görüyoruz. Başbakan ana muhalefet partisi genel başkanına Genel müdür ana muhalefet lideri de Başbakana baş çalan diye hitap ederek siyasi nezaket kurallarından uzak bir görünüm sergiliyorlar. Biz kavgadan uzak bir anlayış için yola çıktık. Siz değerli basın mensupları her kesimi temsil eden arkadaşlarımız olarak zaman zamnan bir araya geliyorsunuz. Basın milletin hür vicdanının kalesidir.

Bu günkü siyasal iktidar basını susturmak ve baskı altına almak için her yönteme başvuruyor. Adeta basının baş belası olmuş durumundandılar. Halkın özgür haber almaması için basına baskılar yapılmaktadır. Basınımız meta haline getirilmiş bu duruma basını düşürenler yüz karasıdır. Basın özgür değilse Ülkede özgür değildir. Bu düzen sizin farklı düşünmenizi ve farklı şeyler söylemenize söz hakkı tanımıyor. Bunlar gerçekleşmez ise bu ülke çok büyük tehdit altındadır. Sizin neyi ne zaman yazacağınızı konusunda dikte ediyorlar. Reyhanlı’da Adana’da, Mersin'de yakalanan Tırların akıbetini ne olduğunu yazmayın diye sansür uyguladılar. Son olarak ta IŞİD Terör örgütün yaptıklarını yazamazsınız dediler. Basın özgür değil ise Ülke de özgür değildir” dedikten sonra Gazetecilerin bir sorusunda “Siyasetin hangi yelpazedesiniz ideolojiniz nedir”sorusuna Genel Başkan Özgüç kaçamak bir cevapla toparlayarak serbest piyasa ekonomisi (SPE) inde yana politika yaptıklarını ifade ettiler.






  • Cuma 27.9 ° / 17.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli