TRABZONLULAR DERNEĞİ'NDEN MUHTARLARA KAHVALTI

TRABZONLULAR DERNEĞİ

Esenler Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Yılmaz ve yönetim kurulu Esenler mahalle muhtarları ile dernek merkezinde sabah kahvaltısında buluştu.






TRABZONLULAR DERNEĞİ MUHTARLARA KAHVALTI VERDİ

Esenler Trabzonlular Derneği başkanı Zeki Yılmaz ve yönetim kurulu Esenler mahalle muhtarları ile dernek merkezinde sabah kahvaltısında buluştu…
 
Kahvaltıya İş Bankası Esenler Şube Müdürü Feyyaz Bingöl, Esenler Rehabilitasyon Merkezi işletmecisi Sadık Öner, Eski Esenler Belediye Zabıta Müdürü Özcan Yurdakul ve muhtarlar katıldı.
 
Dernek başkanı Zeki Yılmaz, “Bu toplantıları sık sık yapacağız. Bu toplantının amacı muhtarlarımızın mahallelerinde tespit edeceğimiz yoksul vatandaşlarımıza bazı yardımlar yapmak istediğimizdir. Memleket ayrımı yapmadan ihtiyaç sahiplerine yapacağımız yardımların ulaşması için muhtarlarımızdan destek alacağız. Muhtarlarımızın belirlediği kişilere derneğimiz önümüzdeki günlerde ilk yardımları gerçekleştirecektir. Faaliyetlerimiz bu kadarla sınırlı kalmayacak. Özellikle şehit ailelerine dernek olarak destek vermek diğer bir düşüncemiz. Bu konuda da siz değerli muhtarlarımızdan destek alarak bu çalışmaları birlikte gerçekleştireceğiz. Katıldığınız için derneğimiz ve yönetimim adına sizlere teşekkür ederim.” dedi.

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli