TİP Esenler 'den Seslendi: Bu Düzen Değişmeli - Bu Düzen Değişecek!

TİP Esenler

Türkiye İşçi Partisi Esenler İlçe Örgütü (TİP) bugün Esenler’de AKP iktidarını halka şikayet etti. Emek ve işçi dayanışması için tüm yurttaşları 1 Mayısta meydanlara davet etti.

 
“DİYORLAR Kİ TÜRKİYE BÜYÜYOR KİM BÜYÜYOR? “
 
Türkiye İş Partili gençler Esenler ‘de alana çıktı. ÇARK BAŞAK armalı önlükleri giyen gençler “ Suçlusu Kim” broşürleri dağıttılar.  AKP zulmünü, iktidarının halkı yoksulluğa boğduğunu ve bu düzenin değişmesi gerektiğini dağıttıkları el broşürleri ile yurttaşlara anlattılar.

TİP’li gençler, “Bizi geçim derdine iterken kasalarını dolduranlar hırsızlıkların hesabını elbette verecekler. Geleceğimiz için alanlardayız, yarınlarımız için, emeğimizin karşılığı olanı alabilmek için 1 Mayıs’ta TİP öncülüğünde alanlarda emek ve işçi dayanışması için omuz omuza vereceğiz” diye haykırdılar. Faşizminden ve bu düzenin yarattığı AKP iktidarından kurtulmak, insanca yaşayabilmek için tüm yurttaşlarımızı hesaplaşma çizgisinde1 Mayısta mücadeleye çağırıyoruz.” Dediler.

Türkiye İş Partili gençler, yorucu ama başarılı, alan çalışmasını tamamladıktan sonra içtikleri yorgunluk çaylarının ardından durum değerlendirmesi yaptılar. Türkiye İşçi Partisi Esenler İlçe Örgütü olarak bundan sonra ki  çalışmalarımızı  genişleterek tempoyu artırarak çalışacağız, dur durak bilmeden tüm yurttaşlarımıza ulaşarak, sistemin ve iktidarın yanlışlarını ve partimizin politikalarını anlatacağız” dediler.
 
 Bu arada Esenler Disk Emekli sen Başkan ve üyeleri TİP 'lilerin alan çalışmalarına destek vererek dayanışmayı güçlendirdiler birlik içinde oldular... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli