TEK ÇALIŞAN STK ESNAF ODASI

TEK ÇALIŞAN STK ESNAF ODASI

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, yerel basınla yaptığı kahvaltılı toplantıda “odamız yarı kamu kuruluşudur ve önceliği bünyesindeki esnafın haklarını korumak, ülkenin

TEK ÇALIŞAN STK ESNAF ODASI 
Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, yerel basınla yaptığı kahvaltılı toplantıda “odamız yarı kamu kuruluşudur ve önceliği bünyesindeki esnafın haklarını korumak, ülkenin geleceğine hizmet etmektir” dedi.


"Esenler esnafı ayni zamanda Esenlerin sahibidir"
Başkan Şahin, Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası merkezinde basınla yapılan kaynaşma ve dayanışma kahvaltısında yaptığı konuşmasında, “Esnaf kesimi, Esenlerin sahibidir. Şehirlerin var lığı ve yokluğu esnafla vardır. İlçeye şekil veren ve o ilçenin kalkınmasına katkı sunan esnaftır. Esnaf kesimi bir şehrin, kentin ruhunu oluşturur. Esnafların yaptığı hal ve hareketler çok önemli olduğu gibi, esnafın kazancı, emeği o şehre şekil verir. Onun için ülkemizde, Esenler’de esnafı olmak önemlidir, çünkü Esenler esnafı ayni zamanda Esenlerin sahibidir. Esnafımızın birlikte ve beraberlik içinde olması aynı düşüncede buluşması için birçok proje geliştirdik. Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarakbundan sonrada yapacağımız faaliyetlerinde de aynı birlik ve beraberliği sürdürme gayreti içinde olacağız ve ilçemize en iyi şekilde tanıtacağız, ilçemize güç ve kuvvet vereceğiz.
 
 Bizler yönetim kurulumuzla ekip anlayışı içinde çalışıyoruz, önceliğimiz odamıza kayıtlı esnafımızın haklarını korumaktır. Bakınız bizler göreve geldiğimiz günden bugüne çok önemli faaliyetlerde bulunduk ve tüm esnafımızı tek tek ziyaret ettik. Yaptığımız ziyaretlerde esnaf arkadaşlarımızın ne gibi sorunları olduğunu kendilerinden dinledik ve var olan sorunların çözümleri konusunda gerekli hassasiyeti göstererek çözüm yollarına başvurduk. Yaptığımız çalışmaları kamuoyu oluşturarak Esenler halkına duyurduk.
Bildiğiniz gibi, Vergi ve Sosyal Güvenlik Affı Paneli Kamuoyunda kısaca “vergi affı kanunu” olarak bilinen ve 2000 yılından önce vergi kaydı, esnaf odası kaydı bulunan ve bu açıdan alınması gereken önlemler konusunda  Esenler SGM Konferans Salonu’nda bir panel düzenledik.Bundan sonrası için ise çok önemli projeler hazırladık” dedi 




  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı