TDP Esenler İlçe Başkanı Şükrü Çapkan oldu

TDP Esenler İlçe Başkanı Şükrü Çapkan oldu

Türkiye Değişim Partisi Esenler İlçe Başkanlığı 1.Olağan Kongresi’ne tek aday olarak giren Şükrü Çapkan kurucu İlçe Başkanı seçildi. Yüreklere umut, memlekete ışık olmak için yola

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılan İlçe Kongresine TDP Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Polat, Mehmet Ali Oğuş, Şefika Keskin, İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Esmer Uğursel, İl Başkan Yardımcısı Necmettin İzol, Mahmut Oflu, İl Sekreteri Nail Uludemirciler, İl Saymanı Gökay Aydemir ve partililer katıldı.



Sunumunu İlçe Sekreteri Berra Akca’nın yaptığı ilçe kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başladı. Tek liste ile girilen kongrenin Divan Başkanlığına Mehmet Ali Oğuş, Divan Başkan Yardımcılığına Şefika Keskin, Divan Katipliğine ise Nail Uludemirciler oy birliği ile seçildi.



Çapkan: Yüreklere umut, memlekete ışık olamaya geliyoruz

Yola iktidar olma parolasıyla çıktıklarını belirten TDP Esenler Kurucu İlçe Başkanı Şükrü Çapkan,” Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün dediği gibi kavgacı ve ayrıştırıcı bir siyaset değil, tüm toplumu birleştirici bir siyaset yapacağız. Küsen ve umutlarını kaybedenlerin umudu ve her zaman halkla iç içe olacağız.



Onlara sırt çeviren değil, onların derdine çare olmak için geliyoruz. Kutuplaşarak değil, kucaklaşarak sorunları birlikte aşacağız. Seçimlerin son altı ayında sokaklarda olmayacağız. Her zaman sahada olacağız. Bu heyecanla yola çıktık. Yarınlar, dünden daha güzel olacak. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün önderliğinde yüreklere umut, memlekete ışık olmak için geliyoruz’ diye konuştu.

Polat: Sağ ve sol fikirler üzerinden siyaset üretmeyeceğiz

Sağ ve sol fikirler üzerinden kesinlikle siyaset üretmeyeceklerini dile getiren TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat ise şöyle konuştu;




“Öncelikle İlçe Başkanımıza ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. İlçe Kongrelerimizi nerdeyse tamamlamak üzereyiz. Bunun hemen ardından İl kongremizi yapacağız ve ondan sonra deyim yerindeyse askerlik başlayacak. Yani çok çalışacağız. İl ve ilçeler olarak sahada nasıl bir çalışa yürüteceğimiz aylık takvimler olarak hazır. Şunu açıkça belirtmek isterim biz siyaset yapılış tarzını kesinlikle değiştireceğiz. Asla sağ ve sol fikirler üzerinden siyaset üretmeyeceğiz. Akla, mantığa uyan projelerimizle sahaya çıkacağız. Çünkü biz Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyetin temel değerlerini koruyan, gözeten, evrensel hukuk kurallarına inanan, inançlara saygılı, üretimi destekleyen, emeği koruyan ve gözeten, hudut ve bayrak birliği diyen demokratik bir kitle partisiyiz”

Protokol konuşmalarının ardından oy kullanımına geçildi. Seçime tek liste ile giren Şükrü Çapkan tüm üyelerin oyuyla Türkiye Değişim Partisi Esenler İlçe Başkanı seçildi.  

Türkiye Değişim Partisi Esenler İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Şükrü Çapkan-İlçe Başkanı
Serkan Sarıkaya
Volkan Adıgüzel
Cemal İşeri
Cengiz Elma
Muhammed Sarıkaya
Aysel Feyzullah
Serdar Sarıkaya
Ahmet Süslü
Süleyman Arıkan
Sevilay Tutkun
Hasan Zeren
Erhan Ulutaş
Berra Nur Akca
Mürsel Toptaş

YEDEK ÜYELER

Ali Çapkan
Sahra Köseoğlu
Sedat Çapkan
Fırat Çapkan
Ömer Çapkan
Emrah Daş
Salih Dardoğan
Cemil Tekin






 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli