Tarih: 07.08.2017 01:49

Süper Kupa'da 'Mustafa Kemal Paşa' dışarıda

Facebook Twitter Linked-in

Süper Kupa'da 'Mustafa Kemal Paşa' dışarıda

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa finali maçına Beşiktaşlı taraftarların 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa' yazılı pankartı alınmadı. Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi maçında "Başkomutan Erdoğan" pankartına izin verilmişti.


Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan Beşiktaş-Konyaspor Süper Kupa maçına, Beşiktaşlı taraftarların üzerinde "Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa" yazılı pankartı alınmadı.

Pankartın stada alınmama gerekçesinin izinsiz pankart olması olduğu ileri sürüldü.



Başakşehirlilerin "Başkomutan Erdoğan" pankartına izin var
Sosyal medya kullanıcıları, pankartın stada alınmamasına tepki gösterirken Başakşehir-Club Brugge maçında açılan "Başkomutan" yazılı ve Erdoğan fotoğraflı pankartı hatırlattı.

Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı karşılaşmada "Başkomutan Erdoğan" pankartı açılmıştı.
Öte yandan Beşiktaş'ın Beleştepe adlı taraftar grubu maçta KHK ile ihraç edildikleri işlerine geri dönebilmek için 150 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'yı hatırlatarak 'Nuriye-Semih yaşasın' pankartı açtı.
Süper Kupa maçıyla ilgili tepki gösterilen bir diğer konu da çok sayıda patlayıcı maddenin tribünlere sokulması oldu. Maçın başında tribünlerden sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden oyun bir süre durdu






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —