Sümer'in vefat Haberi Trabzon'u Yasa Boğdu

Sümer

Trabzon'u yasa boğan ölüm. Uzun yıllar Trabzonspor'a hem futbolcu, hem teknik direktör, hem de başkan olarak hizmet eden Özkan Sümer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Trabzon'u ve Trabzonsporluları yasa boğan ölüm. Uzun yıllar Trabzonspor'a hem futbolcu hem teknik direktör hem de başkan olarak hizmet eden Özkan Sümer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Trabzonspor denildiğinde ilk akla gelen isimlerden olan Özkan Sümer, hayatını kaybetti! Tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özkan Sümer'in ardından taraftarlar, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajlarını paylaştılar- Bordo Mavili takımın sevdalıları gözyaşı döktü.

Televizyon programcısı Fatih Mehmet Köroğlu (61 FATİH)  Özkan Sümer'in vefatının ardından duygu yüklü ve hüzünlü paylaşımda, zaman tünelinde gezindi yaparak, Özkan Sümer’i konuk ettiği ÇEM TV televizyon programında,  Sümer’i sevdikleriyle tekrar buluşturdu.

 
Bizde7-24 Esenler haber olarak: Merhum Özkan Sümer’e Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri, Trabzonspor camiası ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.

 
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı