Süleyman Sarım Atışalan'lıları Üzdü- CHP'lilerin Vefasızlığı

Süleyman Sarım Atışalan

Atışalanı Eşrafından yılların CHP’lisi Erol Sarım’ın çok değerli babası, Süleyman Sarım yakalandığı hastalığa yenik düştü.

Süleyman Sarım Atışalan’lıları Üzdü- CHP’lilerin Vefasızlığı
 
Atışalanı Eşrafından yılların CHP’lisi Erol Sarım’ın çok değerli babası, Süleyman Sarım yakalandığı hastalığa yenik düştü.
 
Süleyman Sarım, Atışalanı’nın yerlisiydi, baba Bulgaristan göçmeni, Süleyman Sarım, 80 yıldır Atışalanın’da doğmuş ve yaşamış bir tarihe tanıklık yapmış saygın birisiydi. Sarım’ın Cenazesi Pazartesi Günü Öğle Namazına Müteakiben Köy İçi Camiinden Kılınan cenaze namazından sonra Atışalanı Köy içi mezarlığında defin edildi.
 
Sarım ailesinin üzgün ve yorgun olduğu bugünde, Sarım’ın aile dostları ve sevenleri açılarını paylaştılar, cenazeye katılım sağlayarak aileyi yalnız bırakmadılar. Cenazeye esnaf ve iş adamlarının yanı sıra vatandaşlar ve Sarım ailesinin yakınları katıldılar.
 
Cenazede gözler merhum Süleyman Sarım’ın oy verdiği, uğruna kavgalar yaptığı ve hiçbir zaman çizgisinden sapmadığı CHP’nin bir temsilcisini aradı ama ortada bir CHP’li yoktu. Ahde vefasızlık yapan CHP’lilerin katılmadığı cenazeye, meclis toplantısında haber alan CHP gurup başkanı Mustafa USTA, eve giderek taziyede bulundu.  

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı