Şükrü Şahin, Afişlerle Esnafı Bilgilendiriyor

Şükrü Şahin, Afişlerle Esnafı Bilgilendiriyor

Esenler birleşik esnaf ve sanatkarlar oda başkanı Şükrü Şahin, Covit 19 tedbirleri çerçevesinde Esenler esnafını, halkımızı ve esnaf müşterilerini afişlerle bilinçlendirmek için yönetim kurulu il

 “SAĞLIKÇILARIMIZ, POLİSLERİMİZ, TEMİZLİK İŞÇİLERİMİZ VE ESNAFIMIZ KAHRAMANLARIMIZDIR”

Şahin: Bugünlerde tüm dünyanın başına musallat olan Covit 19’u el ele verirsek, birlik ve beraberlik içinde olursak elbette bu zorluğu atlatırız. Ülkemizin her dönem kahramanları olmuştur, bu zor döneminde kahramanları, ayrım yapmadan söylüyorum, gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlıkçılarımız, polislerimiz, güvenlik güçlerimiz, temizlik işçilerimiz, çalışan memurlarımız ve halkımıza sağlıklı ve en iyi hizmeti kesintisiz veren Esnaf ve sanatkârlarımızdır. Virüsü yenmek için yetkililerimizin, yöneticilerimizin uygulamak istedikleri kurallara her yurttaşımız, yurttaşlık bilinciyle riayet ettiği taktirde, sağlıkçılarımızın işi rahatlamış olacak ve bu musibetten en az kayıplarla kurtulmuş olacağız. Öncelikle inanmalıyız, güvenmeliyiz.

 
“ESNAFIMIZI AFİŞLERLE COVİT 19 TEDBİRLERİNE UYMALARI YÖNÜNDE BİLGİLENDİRİYORUZ”
Bizler esnaf odası olarak üstümüze düşeni yerine getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bakınız; Sağlık Bakanlığı, Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi yayınladı. Ulaşım, gıda, konaklama, saç bakım, tekstil ve hizmet sektörü dahil faaliyet gösteren bütün işletmelerde salgınla mücadele kapsamında alınması gereken tedbirler raporda detaylıca yer alıyor. Rehberde, işletmelerin sosyal mesafe planına uygun olarak yeniden düzenlenmesi isteniyor. Bizler üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirmek için sağlık bakanlığımızın koyduğu bu kuralları Esenler halkına, esnafımıza ve tüm kesimlere anlatmak, bu kurallara nasıl uyulması noktasında yoğun bir çalışma içindeyiz. Hem esnafımızı Covit 19 tedbirlerine nasıl uymaları yönünde bilgilendiriyoruz, hem de esnafın taleplerini dinleyerek çözüm yollarını arıyoruz.

“AHİ BÜYÜKLERİNİ RAHMETLE VE MİNNETLE ANIYORUM”
Yönetim kurulumla sokak sokak dolaşarak Covit 19 tedbirleri bilgilendirme afişlerini duvarlara, panolara ve esnafımızın görebileceği yerlere asıyoruz. Yalnız bunlarla kalmıyoruz, Ahilik asırlar boyunca bir harç görevi görerek bu topraklarda güzel ahlakın, birliğin ve bereketin asırlar boyunca hüküm sürmesine vesile olmuştur. Bu nedenle Ahilik haftası kutlamalarına katılarak tüm Ahi büyüklerini rahmetle ve minnetle andık.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli