Şükrü Kulak Yeni Tekstilkent' İçin Yola Koyuldu

Şükrü Kulak Yeni Tekstilkent

Tekstilkent kooperatifi eski başkanlarından Şükrü Kulak ve ekibi, “Yeni bir Tekstilkent” için yola koyulduklarını belirterek, yeni dönemde azim ve heyecanla el ele vererek, Tekstilkent’i Türkiye’nin

Şükrü Kulak “Yeni Tekstilkent” İçin Yola Koyuldu

Tekstilkent kooperatifi eski başkanlarından Şükrü Kulak ve ekibi,  “Yeni bir Tekstilkent” için yola koyulduklarını belirterek, yeni dönemde azim ve heyecanla el ele vererek, Tekstilkent’i Türkiye’nin cazibe merkezi haline getirecek vizyon çalışmalara hep birlikte imza atacaklarını söylediler.
 

Tekstilkent yönetim kurulu başkan adayı Şükrü Kulak Tekstilkent üyeleri ve basın ile Tekstilkent te Diva Restaurant`ta kahvaltı da buluştu.
 
“Muhteşem projelerimizle yola cıktık”
Ön çalışmalara hep birlikte imza atacağız. İş başında olduğumuz dönemde projelendirmesini bitirdiğimiz, ruhsatını aldığımız ve Esenler Belediyesinin de büyük destek verdiği bazı hazırlık projelerimiz mevcuttu. fakat görevde bulunan yönetim tarafından sekteye uğratılan “Yeni bir yüz, yeni bir konsept” projemizi gibi birçok projemiz zaman kaybetmeden hayata geçirilmeli ve büyük yürüyüşümüze biran önce başlamalıyız.
Tekstilkentimiz’i iş hanı görünümünden çıkararak, modern mimarisi, eşsiz vitrinleri, yürüyüş merdivenleri ile hizmet veren, dükkânlarımızın değerine değer katacak bir yer haline getirecek, muhteşem projelerimizle yola cıktık. Çok kısa süre içinde bitirmeyi ön gördüğümüz proje kapsamında camı olmayan dükkanlardan ruhsat harç parası alınmazken, blok içi aydınlatmaları, asansörleri ve tüm tefrişatı baştan aşağı yenileyerek Tekstilkentimiz’i modern bir merkez haline getireceğiz

Otopark sorununu kökten çözeceğiz”

Araç plaka okuma sistemi ile bariyerli giriş sistemi oluşturularak, Tekstilkentimiz daha güvenli hale getirilecek, yani üyelerimizin güvenle24 saat giriş yapmalarına olanak sağlayacağız. 20.000 m‘lik otoparklarımızı kullanabilecek şekilde dizayn ederek otopark sorununu kökten çözeceğiz. Öz kaynaklarımızla nitelikli hizmetler sunacağımız yeni dönemimizde, blok içinde
Aksayan yönleri ve eksiklikleri daha hızlı çözüme ulaştırmak için “Blok temsilcilikleri” sistemine gececeğiz.

Aidat borçlarının bir defaya mahsus yapılandırılması ve düzenli aidat ödeyen üyelerimize %15 indirim hakkı için genel kuruldan yetki isteyeceğiz.  Tekstilkentimiz’in hali hazırda bulunan 242 adat işyeri ve 23 dönüm arsası ile ilgili geçmiş dönemde verilmiş mülk satma yetkisini genel kurulda iptal edeceğiz.

 

“Tekstilkent üzerinde kirli oyunlar oynanıyor”
Bizi tehdit ediyorlar ve tüm cepheleri kapatacaksınız dediler. Yetmedi şikayet ettiler. Halbuki diş cephelerin açılması için belediye bize söz vermişdi. Bizlerin belediye ile ilişkileri iyiiken, bunlar belediye ile düşman oldular. Bu beceriksiz yönetimi derhal değiştirmeliyiz. Yönetim baskı, sindirme yolu ile burayı terk etmemizi istiyor. Tekstilkent üzerinde kirli oyunlar oynanıyor ve hak sahipleri olan bizlerin elinden yerlerimizi almak istiyorlar. Bizlerle uğraşıyorlar, Belediye bazı bahaneler uydurarak imar kirliliği yapılıyor diyerek bizi mahkemeye verdi. Dış cephelere açılan camları ve uzatmaları iptal ettiler. İptal sonrası ise üyelerimize yüklü miktarda para cezası kestiler. Genel kurul toplanarak seçim kararı almalı. Kadir gecesi genel kurul kararı aldılar, “ Bunun anlamı üyeleri korkutmak, genel kurul yapmaktan korkmaktır” Çarşamba günü, hafta içi kurul nasıl toplanacak ve 800 kişi bir araya nalsı gelecek?
Bakınız bu yönetim dış cepheleri mantolamak istiyor. Ne ile ve hangi para ile yapacaklar. mantolamak için 15 bin liraya ihtiyaç var ve bu işin bize bir faydası olmayacak.  Hangi para ile bu işi yapacaklar. Dış cepheler açılmadığı sürece bize bir yararı olmaz. Bizim arsalarımızı ve yerlerimizi yönetim satmamalı, genel kurur bu konuda yetkilendirilmeli. Bu işlerin yapılmasına ise siz karar vermelisiniz.



 “Borcunu ödemek isteyen üyelerimiz borçlarını ödeyemiyor”
Tekstilkent’in ve Tekstilkent esnafının menfaatlerini koruyamayan bir anlayış iş başında. Bunlar yaklaşık 1000 kişiyi icraya verdiler. Yazık değil mi? Avukatların menfaatlerine olan işler yapıyorlar. Aidat borcunu ödemek isteyen üyelerimiz borçlarını ödeyemiyor.1000 lira borcu olan her üye Avukat masrafları da eklenince 1500 liraya yakın paralar ötmek zorunda kalıyor. Üyelerimiz zaten mağdur ve bu yönetim daha çok mağduriyet yaratıyor. tek amaçları tahsilat yapmak ve tuttukları avukatlara 10 bin lira çivarinda  maaş vermek olmuştur. Bakınız bize her türlü baskı uyguluyorlar ve bir araya gelerek değerlendirme yapmamız için engel olmaya çalışıyorlar. Birçok kirlilik içinde olan bu arkadaşlar mahkemelerden zaman ayırarak aslı görevlerini yapamaz durumdalar.  Tekstil kent yağma ve dalan kenti oldu. Otopark firmalarına peşkeş çekiliyor. Tekstilkent’in canlanarak hizmet vermesi için birlik olmalıyız, el ele vermeliyiz”.

  



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli