Şuayip Vardar hep genç- iyi ki doğdun dürüstlük abidesi

Şuayip Vardar hep genç- iyi ki doğdun dürüstlük abidesi

Esenlerin siyasi abilerinden, ismi CHP’ile özdeşleşen genç delikanlısı Şuyip Vardar 83 yaşına girdi. Vardar doğum günü münasebetiyle Esenler halkına, “Doğum günleri yeni başlangıçtır. Tü

VARDAR’IN NASİHAT DOLU MESAJI ŞÖYLE…
Ülkedeki gelir adaletsizliğine vurgu yapan Vardar, "Gelir adaletsizliği tarihimizin hiçbir döneminde görülmemiş boyutlara ulaştı. Eşitsizliğin, adaletsizliğin yoksulluğu egemen olduğu ülkemizde yaşamın ipine tutunabilenlere ne mutlu. İşini, aşını kaybedenlerin, kadın cinayetlerinin biteceği ve en yakınını toprağa verenlerin, yaşlı gözlerindeki umutsuzluğun umuda döneceği yarınlar diliyorum.

Döviz kurlarındaki büyük artışla parası pul olan, yüksek enflasyonla ve işsizlik sarmalıyla boğuşan emekçilerin, özellikle son aylarda en temel ihtiyaçlara gelen ve ardı arkası kesilmeyen zamların bitmesi için umudumuzu yitirmeden mücadele yapmak insanlık onuruna en yakışan davranış biçimidir. Bu nedenle yeni bir anlayışla, yeni bir dünya düzeni kurulması, sol ve sosyal demokratları iktidar yapmakla başarılacağına inanalım.
Memleketin bütün birikimlerinin üzerine çöreklenmiş bir avuç sermayedarın düzenini yıkarak, saray hanedanlığının sonlanması bana verilecek en güzel doğum günü hediyesi olacaktır.
 
Benim doğum günümü kutlayan ve mesaj yayınlayan vefalı dostlarıma, siyasi yoldaşlarıma sonsuz saygılar dilerim” dedi.
 
Bizde 7-24 esenler haber olarak CHP Esenlerin onurlu, gururlu abisine iyi ki doğdun diyerek bu anlamlı gününü ve yeni yaşını kutlar, uzun ömürler dileriz…

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli