Soysal kötü gidişe dur demeliyiz"

Soysal kötü gidişe dur demeliyiz

CHP Parti Meclisi üyesi Çetin Soysal, Bayrampaşa ilçe örgüt toplantısında, genelde ve yerelde gelişen olayları değerlendirerek “Ensar vakfında işlenen çocuk istismarına karşı durmalıyız” dedi.


Soysal “kötü gidişe dur demeliyiz”

CHP Parti Meclisi üyesi Çetin Soysal, Bayrampaşa ilçe örgüt toplantısında, genelde ve yerelde gelişen olayları değerlendirerek “Ensar vakfında işlenen çocuk istismarına karşı durmalıyız” dedi.

Soysal “Ensar vakfında çocuk istismarına karşı durmalıyız” dedi.

 Örgüt toplantısına Parti Meclisi üyesi Eski Milletvekili Çetin Soysal, ilçe başkanı Hasan Mutlu yönetim kurulu üyeleri Belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

İlçe başkanı Hasan Mutlu açılış konuşmasında örgütün son bir ayda yaptığı etkinlikleri anlattıktan sonra ülke gündeminin terör ve şiddet olaylarını 7 Haziran sürecinden bugüne kadar yaşananları anlattı. Mutlu “ AKP’nin iç ve dış politikada ülkemizi iyi yönetemeyerek bugünleri hazırladığını görüyoruz. Askeri kışlaya hapsedip, güneydoğuyu savaş alanına çevirmesi bu izlenen iç ve dış politikanın sonuncun da IŞID terör örgütünün İstanbul ve Ankara’nın merkezinde kanlı patlamaların ve katliamların olmasının sebebidir.”dedi.

Soysal “Bireysel Şiddet Ve Nefret Suçu İşliyorlar”
İlçe Başkanı Hasan Mutlu’dan sonra söz alan Parti Meclisi üyesi Çetin soysal, genelde ve yerelde gelişen olayları değerlendirerek AKP iktidarını sert sözlerle eleştirdi. Soysal,  “Başbakan nefret suçu ekiyor. Dün Maraş’ta Sivas’ta ve Çorum’da cami yakıyorlar ve geziye katılanlar Cami’de ’ içki içtiler diyerek yalan söyledikleri ortaya cıktı. Başbakan bu söylemlerle bireysel şiddet ve nefret suçu işliyor. Soysal; 18 Mart 1915 Çanakkale zaferi birçok yönden önem arz ediyor. Burada Anzaklar’a, Osmanlı kilise yakıyor diye Çanakkale’ye getirilerek savaştırdılar”. AKP politikaları bireysel şiddet ve nefret üretiyor ve toplumda gün geçtikte bu nefret artarak devam ediyor.


Bununla beraber kadına şiddet çocuk tecavüzleri ve terör gündemimizden hiç düşmüyor, bu tür iğrenç olaylara  karşı durmalıyız” dedi.
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli