Sokak isyanda! '128 Milyar Dolar Nerede'

Sokak isyanda!

Sokaklar isyanda, vatandaş yeterin, yeterin yakamızdan düşün diyerek isyan etti. Bir daha AKP’ye oy vermeyeceğiz diyenler günden güne çoğalıyor, geçmişte AKP’ye oy verenler bugün BİNPIŞMAN”

Milyonlar Milyar dolarlar nerede soruyor. Milyonlar, CHP’nin astırdığı '128 Milyar Dolar Nerede' pankartlarının indirilmesine ve iktidarın hesap vermemesine tepkili.

Milyonlar soru sormanın Cumhurbaşkanına hakaret sayılması olsa olsa bizim gibi diktatörlükle yönetilen ülkelere has bir özellik olsa gerek” diyor. Vatandaş: Millet hakkını istiyor, CHP hakkımız olanın kimlere peşkeş çekildiğini soruyor. Bugüne kadar AKP’ye oy verdim, bundan sonra neden oy vereyim diye kendi kendime soruyorum. Halkımız aç, sokaklar işsiz kaynıyor ama devletin hazinesi bir şekilde boşaltılmış, yarınlarımız ve geleceğimiz buhar olmuş. Bu buharlaşma nasıl olmuş, kimlere verilmiş sormak birilerine hakaret oluyor. Bu nasıl bir anlayış, nasıl bir adalet?

Vatandaş: soru sormak, hak aramak anayasal bir hak ama bu zihniyet bizlere “Koyun” olun, sesiz olun, hakkınızı aramayın. Bu eylemleri yaparsanız Cumhurbaşkanına hakaret yapmış olursunuz. Bu korku imparatorluğunu hep birlikte yıkmalıyız, hep birlikte birlik olmalıyız ve demokratik yollarla hesap sormak zorundayız. Hesap vermeyenlerden sandıkta hesabını sormak namus borcumuzdur” dediler.

Video izle ve halk, sokak ne diyor gör…


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli