Sloganımız Birleşen ve Üreten Türkiye'dir'

Sloganımız Birleşen ve Üreten Türkiye

Vatan Partisi Esenler İlçe Teşkilatının düzenlediği kahvaltılı programa Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, İlçe Başkanı Oktay Şahin ve İlçe Yöneticileri katıldı.


Partilerinin 1 Kasım 2015 erken seçimlerinde nasıl bir strateji izleyeceğini anlatan Genel Başkan Yardımcısı Korkmazcan kısaca şöyle konuştu;

“Biz Vatan Partisi olarak Milli Hükümet, Milli Meclis programı yaptık ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizim tek hedefimiz Türkiye’nin bağımsız olarak Ankara’dan yönetilmesidir. Bunun içinde seçim programımıza uygun olarak belirlediğimiz slogan “Birleşen ve Üreten Türkiye’dir”



Türkiye şuan ABD’nin Ortadoğu’da uyguladığı planlar neticesinde bölünmeye doğru gidiyor. Bizde Vatan Partisi olarak Türk Milleti’ni yeniden 1919 ruhuyla birleştirmek için çaba sarf ediyoruz. Çünkü Vatan Partisi’nin birinci hedeflerinin başında Türkiye’yi birleştirmek geliyor. Şuan Türkiye ekonomik anlamda ciddi bir kriz yaşıyor. Sadece bu sene sonunda ödenmesi gereken dış borç 240 milyar dolardır. Bir yıldır seçimle uğraşan Türkiye’de bunları artık kaldıramayacaktır. Bu zamana kadar üreten bir Türkiye olmadığı için borsamızın ve bankalarımızın % 70’i yabancılara aittir. Türkiye’nin milli kamu kuruluşları yabancılara satılmıştır. Ve Türkiye artık üreten değil, tüketen bir ülke haline gelmiştir. Hükümet kişi başı milli safi geliri 10 bin dolar olarak açıklıyor ama kişi başı düşen borcu açıklamıyorlar. Çünkü vatandaşın gelirinden çok borcu vardır. Bu nedenle Türkiye acilen tüketen değil, üreten bir ülke haline getirilmelidir.”





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli