Sizleri Halk Seçti

Sizleri Halk Seçti

Esenler’deki mahalle muhtarlarını temsilen Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Turgay Özer, Kemer Mahalle Muhtarı Rüstem Beyaz ve Oruç Reis Mahalle Muhtarı Rıza Taş, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkanı Hali


Hüseyin Koç /7-24esenlerhaber

Sizleri Halk Seçti  

Esenler’deki mahalle muhtarlarını temsilen Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Turgay Özer, Kemer Mahalle Muhtarı Rüstem Beyaz ve Oruç Reis Mahalle Muhtarı Rıza Taş, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkanı Halil Özden’i makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerine bulundular.

Bu nazik düşüncelerinden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, “Bizden bir isteğiniz olursa hiç çekinmeden söyleyebileceğiniz gibi belediyemiz ile ilgili de bir sıkıntınız olursa biz elimizden geleni yaparız.

Ayrıca belediyeden kendim için değil ama sizler için ne gerekiyorsa isterim. Hatta gerekirse sizin için belediyenin kapısında bile yatarım. Çünkü sizler benim gözümde Kaymakam ve Belediye Başkanı’ndan daha üstünsünüz, sizler halkın oyları ile seçilmiş kişiler siniz.” dedi.

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı