Siyasi parti liderlerinin Bayram mesajları

Siyasi parti liderlerinin Bayram mesajları

Siyasi parti temsilcileri, Kurban Bayramı dolayısıyla mesajlarını yayımladı

Siyasi parti temsilcileri, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajlar şöyle…

PERVİN BULDAN VE MİTHAT SANCAR
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Kurban Bayramı’na dair mesaj yayınladı. Bir bayramın daha ağır saldırılar, hak gaspları, ihlaller ve topluma karşı işlenen insanlık suçları altında karşılandığının vurgulandığı mesajda, “İktidar-mafya-çete ilişkilerinin ayyuka çıktığı; topluma açlık, sefalet, yoksulluk dayatılırken Saray ve yandaşlarının lüks ve şatafat içinde yaşadığı bir ülkede insanlarımız ne yazık ki gerçek anlamda bayram kutlayamıyor” denildi.

İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Twitter hesabından Kurban Bayramı için videolu mesaj yayınladı. Akşener, mesajında “Heyecanla beklediğimiz bayramın neşesini, Hazırlanan sofraların bolluk ve bereketini; Ailelerimiz ve sevdiklerimizle hep birlikte paylaştığımız sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice güzel bayramlar diliyorum. #KurbanBayramı'mız mübarek olsun” dedi.
 
KEMAL KILIÇDAROĞLU
Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'da ailesiyle birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşarak Kurban Bayramı'nı kutladı.
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Dünya salgın hastalık ile mücadele ederken; sağlık emekçilerimiz kendi canlarını hiçe sayarak, halk sağlığı için günün 24 saati çaba harcarken, milletimiz bir yandan da derin ekonomik ve siyasal buhran karşısında ayakta kalmaya çalışıyor. Bu bayram gününde, zor bir dönemden geçen milletimizin, geleceğe umutla bakması en büyük arzumdur. Ülkemizin tüm sorunlarını, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde, birlik ve beraberlik içinde aşabiliriz. Yeter ki; Sevgili Peygamberimizin de öğütlediği biçimde; emanet, ehil ellerde olsun” dedi.

TAYYİP ERDOĞAN 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayımladığı videolu mesajında, “Bu mübarek günlerin, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.


DEVLET BAHÇELİ
MHP lideri Devlet Bahçeli, yayımladığı bayram mesajında, "Kurban Bayramı’nın ahlaki ve manevi zenginliğiyle yepyeni bir uzlaşma sürecinin yollarını açabilir, karşılıklı saygı ve seviye dayalı güçlü bir dönemin inşasını elbirliğiyle başarabiliriz" dedi.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU
Yurttaşların bayramıı kutlayan Karamollaoğlu, "Elbette Kurban Bayramı’nı idrak ettik, namazlarımızı kıldık. Bütün milletimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cenabı Hak inşallah daha güzel, sağlıklı günlerde Kurban Bayramı’nı yeniden idrak etmemizi bizlere nasip eder" diye konuştu.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli