Sivas- Şenbağlar Derneğinden Muhteşem Gece

Sivas- Şenbağlar Derneğinden Muhteşem Gece

Merkezi Esenlerde bulunan Sivas- Şenbağlar Sosyal Yardımlaşma Derneğinin düzenlendiği hemşeri gecesinde CHP ve İYİ partililer yoğun katılım sağladılar. Dernek Başkanı Sedat Erdem ve yönetimi tarafından organize edilen geceye h

Sivas- Şenbağlar Derneğinden Muhteşem Gece  
 
Merkezi Esenlerde bulunan Sivas- Şenbağlar Sosyal Yardımlaşma Derneğinin düzenlendiği hemşeri gecesinde CHP ve İYİ partililer yoğun katılım sağladılar. Dernek Başkanı Sedat Erdem ve yönetimi tarafından organize edilen geceye hem vatandaş düzeyinde hem de siyasiler düzeyinde katılım çok yoğun olunca, gece muhteşem oldu.

Merkezi Esenlerde bulunan Sivas- Şenbağlar Sosyal Yardımlaşma Derneğinin Başkanı Sedat Erdem, aynı zamanda İYİ Parti İstanbul il yönetim kurulu üyesi olarak siyasette de önemli bir konumda olması son zamanlarda görülmemiş dernek gecelerinden farklı bir katılıma sahne oldu.
 
Gece için titizlikle çalışan hazırlık komitesi, özellikle Başkan Erdem davetlilerle birebir ilgilenmesi Sivas’lıları ve katılımcıları memnun etti. Geceye İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, il Başkanı Satuk Buğra Kavuncu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ümraniye Belediye Başkan adayı Cafer Akyürek, Vadi federasyon başkanı Tülay Taştan, AKHEV Akıncılar hizmet vakfı başkanı Akgül ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.
 
Gecede Sivas- Şenbağlar Sosyal Yardımlaşma Derneğinin Başkanı Sedat Erdem demokrat kimliği ile ve farklı dünya görüşüyle yaptığı konuşmada, “ Değerli misafirler, bir Sivaslı olarak bu muhteşem tablo karşısında elbette şaşırmamak, heyecanlanmamak mümkün değil. Sivaslılar olarak her zaman sevgi, saygı ve dostluk içinde yaşamayı bildik. Bu kardeşlik ortamının ülkemizde egemen olmasını özlemle bekliyorum. Bu akşam bu salonda dostluk, kardeşlik, bir arada yaşama birliğini gördüm. Demek ki istenirse bu güzel ülkede bir arada kardeşçe, birlik içinde, özgürce yaşayabiliriz. Bu salonda herkesi birlik ve beraberlik içinde görmek bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.  Gecemize katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum. Şunu söylemek istiyorum Böyle büyük bir ailenin bize verdiği temsil hakkını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor ve her alanda haklarınızı savunmaya gayret ediyoruz. Sizlere de bize olan desteğiniz için teşekkür ediyoruz.
 
Bir Sivaslı olarak yaptığım dernek çalışmalarını severek, isteyerek yapan birisiyim ve hiçbir karşılık beklemen bu faaliyetleri yapmaya devam edeceğim. Sivas’ın mert insanları, yiğidolar burda bir kez daha söylemek istiyorum, siyasi hayatımda, sosyal hayatımda ve STK’lar da yaptığım hizmetler için hangi bir menfaat beklentisi içinde olmadım. Yaşamın hiçbir  evresinde din, mezhep, siyasi görüş ayrımı yapmadan, kimseleri ötekileştirmeden görevimi yapmaya gayret ettim" dedi.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı