Sınav Sorularında Şok Küfür!

Sınav Sorularında Şok Küfür!

Habire Yahşi Anadolu Lisesinde 4 fizik öğretmeninin 12’nci sınıflar için yapacakları ortak sınavı zümre olarak sorular hazırladılar. Hazırlanan ortak soru kâğıtlarını çoğaltmak için fotokopi odası




Sınav Sorularında Şok Küfür!

Habire Yahşi Anadolu Lisesi'nde 4 fizik öğretmeninin 12’nci sınıflar için yapacakları ortak sınavı zümre olarak sorular hazırladılar. Hazırlanan ortak soru kâğıtlarını çoğaltmak için fotokopi odasına giden öğretmenlerden biri, kopyalanacak sınav kâğıtlarını fotokopi makinesine koyduktan sonra öğretmenler odasında unuttuğu bir şeyi almak için birkaç dakikalığına odadan ayrıldı.

O sırada fotokopi odasına giren bir öğrenci, fotokopi makinesinin içinde 1–2 ders sonra yapılacak olan fizik sınavının sorularını gören Öğrenci, fotokopi makinesinde ki soru kâğıtlarını alarak üzerine soruların başına “Hepiniz o… çocuğusunuz” yazdığı sınav kâğıtlarını hiçbir şey olmamış gibi yeniden foto kopi makinesinin içine koyarak odadan uzaklaştı. Gittiği öğretmenler odasından geri dönen fizik öğretmeni, olanlardan habersiz çoğaltmış olduğu sınav kâğıtlarını 4 öğretmen arkadaşına verdi. Öğretmenler de aldıkları sınav kâğıtlarını aynı saatte girdikleri tüm 12. sınıflardaki öğrencilerine dağıttı.


Sınav kâğıtlarını aldıklarında hayretler içinde kalan öğrenciler durumu öğretmenlerine izah edince sınav da iptal oldu. Sınav kâğıdına küfrü yazan öğrenciyi kısa sürede kameralardan tespit eden öğretmenler, şaka yaptığını ileri süren öğrenciyi disipline verdiler. Ertelenen sınav için fizik öğretmenleri yeniden soru hazırlamaya başladı.
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı