Tarih: 25.03.2017 20:31

Şımarık, Sonradan Görme Araç Sahipleri

Facebook Twitter Linked-in

Şımarık, Sonradan Görme Araç Sahipleri
 
 Maalesef ülkemizde olduğu gibi Esenler’dede vatandaşlarımız trafik kurallarına yeterli düzeyde duyarlı değil. Araç sahiplerinin sağlıklı, sağlıksız, genç, yaşlı umurlarında değil.
 
Hiçbir kural tanımayan bu yontulmamış araç sahipleri, bırakın sağlıklı insanlara saygıyı engelliler için ise kabartmalı şeritlerin bulunduğu kaldırımlara yapılan uygunsuz parklar yapmaları kendilerine en ağır sözleri söyleyen vatandaşlarımızın hakkı olsa gerek. Bu şımarık, sonradan görmelere birileri gerekli cezayı kesmeli. İnsanlıktan ve adamlıktan nasiplenmeyen, bu saygısız sürücüler engellileri ve çocuklu aileleri hiç düşünmeden kaldırımlara bu şekilde araçlarını park ediyorlar. Vatandaşlarımız mutlaka böyle durumlarda polisi arayarak bu seviyesiz, görgüsüz kişileri ihbarda bulunmalı.
 
Objektifimize takılan bu göründü içimizi açıttı. Bir anne ve baba evine gidiyor, çocukları küçük, çocuklarını el arabasına koymuşlar mutlu bir şekilde yaya kaldırımdan arabayı sürüyorlar. Birden yol bitiyor, mutluluk son buluyor.
 
Yetkililer ve siz okuyucularımız bakın bu resimlere… Karar ve yorum sizden olsun…
                                                                                                                                           
Yer Atışalan caddesi
 
Aile kurulan araç barikatını böyle aşıyor.  


Buradan engelli veya yaya nasıl geçecek?


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —