Sevindiler! Yolcu Ettik

Sevindiler! Yolcu Ettik

Esenler görme engellileri yakınlarıyla birlikte kısa bir sürede olsa Fethiye’ye tatile gittiler.



Haber / Musa Bazın

 
Sevindiler! Yolcu Ettik
 
Esenler görme engellileri yakınlarıyla birlikte kısa bir sürede olsa Fethiye’ye tatile gittiler.
 
CHP Bakırköy belediyesinin her sene rutin olarak Bakırköy görme engellilerine düzenlediği tatilProgramına Atışılan engeliler ide katıldı. CHP Esenler ilçe başkanı Halil Özdeninin katkılarıyla Atışılan görme engellileri ve yakınlarının bu geziye katılmalarını sağladı.
 


 Pazar sabahı erken saatlerde valizleriyle beraber hazır olan görme engellilerimizi CHP İlçe başkanı Halil Özdeni’nin temin ettiği araçlara binmek üzere dernek merkezi önünde toplandılar. Kendilerini bu tatile göndermek için aynı saatlerde dernek önüne gelen CHP Esenler ilçe başkanı ve yönetim kurul üyeleri engellilerle buluştular.
 


Dernek başkanı Ali Urlu ile Özden gezi hakkında bazı görüş alışverişinde bulundular. Urlu Özdene yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür etti, Özden ise “bu bir insanı görevdir, yaptığımız önemli bir şey yok sizlere ihtiyaç duyduğunuzda başka kontenjanlarda açacağız, esasen teşekkürü Bakırköy belediye başkanımıza ve onun duyarlı davranışına etmemiz gerekir”dedi. Daha sonra engellilerle vedalaşan CHP İlçe başkanı Özden Ali Urlu ve engelli yakınlarına hayırlı tatiller diledi.

 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli