Seven, Bu Karmaşık Ortamda Kal Sağlıklı Kalabiliyorsan"

Seven, Bu Karmaşık Ortamda Kal Sağlıklı Kalabiliyorsan

Esenler’in Bakırköy Belediyesine bağlı olduğu dönemde eski Temizlik İşleri Müdürü Zafer Seven ”Türkiye birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da çağ atladı” diyorlar, bir g&uum

Seven, “Bu Karmaşık Ortamda Kal Sağlıklı Kalabiliyorsan"

Esenler’in Bakırköy Belediyesine bağlı olduğu dönemde eski Temizlik İşleri Müdürü Zafer
Seven ”Türkiye birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da çağ atladı” diyorlar,  bir gün bizlerle gelsinler hastanelerdeki durumu bir görsünler” dedi.
 
Uzun süreden beri yakalandığı hastalığı yenmek için yaşam mücadelesi veren Seven ile hastalığı ve sağlık problemi hakkında gazetemize açıklamada bulundu. Sağlık sektöründe yaşanan olumsuzluklara tepki gösteren Seven“ hastalıkları yenmek kolay, ama bu düzenin çarpıklıklarını yenmek ve bugünlerde yaşadığımız kirliliklerin üstesinden gelmek çok zor” diye ifade etti.
 
“yıllarca Esenler, Güngören ve Küçükçekmece İlçe sınırlarımız içinde halkımıza temizlik hizmeti sunduk”
Seven, “yıllarca Esenler, Güngören ve Küçükçekmece İlçe sınırlarımız içinde halkımıza layık ideal yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için ekip arkadaşlarımla çalıştım. Halkımıza; hizmeti en kolay, yerinde ve  en iyi bir biçimde vermek için çalışmalarımızı özverili bir anlayışla yaptık. Yaptığım hizmetlerden dolayı gururluyum, onurluyum. Bugünlerde hastanelerde bazen hasta kuyruğuna girerek, bazen eş, dost ve arkadaş dayanışmasıyla sağlığıma kavuşmaya çalışıyorum” diyerek yaşadığı sorunları dile getirdi.
 
“bir gün bizlerle gelsinler hastanelerdeki durumu bir görsünler”
Sektördeki ciddi sorunların olduğuna vurgu yapan Seven devamla; “Türkiye’nin, kötü bir siyasi anlayışın elinde her geçen gün büyüyen sıkıntılarla, acılarla iç içe geçmiş durumda olduğunu görüyorum, üzülüyorum. Türkiye, zaman zaman siyasetçilerin ifade ettiği gibi ’iyi yönetilmiyor, hatta Türkiye artık hiçbir şekilde yönetilmiyor. İktidardakiler ve yandaşları basın yolu ile beyanat veriyorlar,”Türkiye birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da çağ atladı” diyorlar,  bir gün bizlerle gelsinler hastanelerdeki durumu bir görsünler.”
 
“Görmüyorlar, görsünler, Vatandaşın, Sorunları her geçen gün çoğalmakta”
Yıllarca Belediyede Temizlik hizmeti verdik, ama sıkıntılar yaşamadık diyerek Havuz medyasına seslenen Seven “Özellikle yandaş olmuş havuz medyasına sesleniyorum, Hastaların, hasta yakınlarının ve sağlık çalışanlarının ne koşullarda hizmet altıklarını ve hizmet verdiklerini. Görmüyorlar, görsünler, Vatandaşın, Sorunları her geçen gün çoğalmakta. Madalyonun görünen yüzü hoş da, görünmeyen yüzü hiç de hoş değil her geçen gün büyüyen sıkıntılarla, acılarla iç içe geçmiş durumdayız, bu karmaşık ortamda yaşa yaşaya bilirsen. Kal sağlıklı, sağlıklı kalabiliyorsan" diye konuştu



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı