Sevdamız Başakşehir

Sevdamız Başakşehir

CHP Başakşehir “Sevdamız Başakşehir” sloganları ile salonu inleterek seçim startı verdiler.





Sevdamız Başakşehir

 
CHP, Başakşehir iktidara yürüyüş gecesi 20 Mart Çarşamba günü Yeşilköy Wow İstanbul Otel'in Balo Salonu'nda gerçekleşti. İstanbul'un en örgütlü ve heyecanlı ilçesi CHP Başakşehir, “Sevdamız Başakşehir” sloganları ile salonu inleterek seçim startı verdiler.  
 
CHP, Başakşehir ilçesini iktidara yürüyüş gecesinde, katılım yoğundu yaklaşık 3500 örgüt emekçisinin katıldığı geceye; Genel başkan yardımcısı Umut oran, gurup BŞK vekili A. Hamza Cebi, yerel yönetimlerden sorumlu Genl. Başk. Yrd. Gökhan Günaydın CHP İstanbul il Başkanı O. Kaan Salıcı ve çok sayıda Milletvekilinin yanı sıra, iş, sanat, siyaset, bürokrasi dünyasının önemli isimleri, basın-medya kuruluşlarının ve partinin üst düzey yöneticileri de, hazır bulundular.

 
Geceye, ''Karadeniz’in sevilen sanatçısı Fuat Saka: söylediği birbirinden güzel türkülerle renk kattı. “iktidara yürüyüş” gecesinde açılış konuşmasını ilce başkanı Özgür Karabat yaptı.

 
Sen bize laiksin Başakşehir, Bizde sana

Karabat” AKP’nin 11 yıllık iktidar dönemi geride kaldı, ayrıştırdılar, Hukuk tanımadılar, bizleri ötekileştirmeye çalıştılar. Başakşehiri öyle bir belediye başkanı yönetiyor ki, herkesle kavgalı Camii ile, Cem evi ile hatta AKP’lilerle bile kavgalı. Toplumsal bir ayrışma ile karşı karşıyayız, hukukun en temel unsuru toplumsal barışı ve uzlaşıyı sağlamaktır. Sizler kin ve nefret tohumları ekenlersiniz. Önümüzdeki seçimlerde Başakşehire Bahar gelecek ve CHP iktidar olacak. Harun’dunuz, Karun oldunuz, Mücahittiniz, Müteahhit oldunuz, Mazlumdunuz zalim oldunuz. Başakşehir İstanbul’un en önemli ilçelerinden biridir, toplumun farklı kesimlerini içinde bandıran bir yerdir bu başkan Başakşehire yakışmıyor, Sen bize laiksin Başakşehir, Bizde sana” dedi.
 


Tarlada izi olanın Harmanda yüzü olur
 
CHP Genel başkan yardımcısı Umut Oran” Başakşehir İstanbul’da en örgütlü ilçelerimizden biridir. Bu güzel gecede burada gördüğüm kadari ile sizler yerel seçimi kazanarak iktidar olmuşsunuz bile. Çanakkale geçilmez diyen bir ulusun evlatları olarak Başakşehirde de geçit yok. Bu örgütlü yapının, bu büyük organizasyonda görülüyor ki AKP Saltanatının yıkılacağına benimde inancım artmıştır. Emeğiniz karşılıksız kalmayacaktır sizleri yürekten kutluyorum. "Tarlada izi olanın Harmanda yüzü olur” dedi.











  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli