Şerali Ailesinin Acı Günü

Şerali Ailesinin Acı Günü

Esenler Belediyesi hizmet aracı şoförlerinden Trabzon/ Sürmeneli Aydın Şerali vefat etti. Şerali’nin vefat haberi sevenlerini yasa boğdu, ailesi ve sevenleri derin üzüntü yaşadı.

Merhum Aydin Şerali, Esenlere yıllar öncesinden yerleşmiş, aslen Trabzon / Sürmene’nin köklü ailelerden birisiydi. Çalışma hayatına kendi işyerinde başlayıp, daha sonra Esenler Belediyesinde devam eden merhum Aydin Şerali, sevilen sayılan bir kişilikti, ömrü insanlarla iyi ilişkiler kurmak, herkesin işine koşmakla geçti.
Ahde vefasızlığı ise çalıştığı işyerinden, yanı Belediye Başkanından görmesine rağmen o yaşadığı sıkıntıları söylemeye asla tenezzül bile etmedi. Geride ise yaslı ailesini, hüzünlü sevenlerini, acılarla dolu yaşam serüvenini bıraktı. Birde ona vefasızlık yapanların, son yolculuğuna katılmayan Belediye başkanının utanılacak vicdansızlığını bıraktı.
 
Şerali,
uzun süreden beri kalp problemi yaşıyordu, 2 gün önce rahatsızlandı ve doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün sevdiklerine ve hayata veda etti.
 
 
Şerali’nin Esenler Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Ailesi, mesai arkadaşları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının artından Kayabaşı mezarlığında tefin işlemi yapılmak üzere sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
 
Bizde merhum Aydin Şerali’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli