Şener Komisyon'da konuştu, AKP karıştı!

Şener Komisyon

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda AKP’lilere Sert tepki gösteren Şener, "Parti ile davanın ne ilgisi var? Hırsızlar ordusuna döndünüz! Hırsızlar ordusuna!" ifadelerini kullandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda AKP’nin kurucuları arasında yer alan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ile AKP'liler arasında 'dava' tartışması yaşandı. Abdüllatif Şener'in "Parlamentonun üzerinde güç yoktur" demesi üzerine Bakan Varank, Şener için, "Bizim medeniyet değerlerimize yabancılaştı" ifadesini kullandı. Sert tepki gösteren Şener, "Parti ile davanın ne ilgisi var? Hırsızlar ordusuna döndünüz! Hırsızlar ordusuna!" ifadelerini kullandı.

AKP'nin kurucuları arasında yer alan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in geçtiğimiz gün gerçekleşen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile tartışması sosyal medyada gündem oldu.

“KİMSEYİ PARLAMENTONUN ÜZERİNDE GÜÇ OLARAK GÖRMEYİN”
Abdüllatif Şener, AKP'lilere seslendiği konuşmasında, “Ne kadar yanlışı varsa, sayın cumhurbaşkanının, o yanlışların üzerine destan yazıyorsunuz. Böyle bir şey olmaz” diyerek ‘Viva Zapata' filminden örnekler verdi.
 
Şener, “Toplum ve bu parlamento güçlü olduğu takdirde ülke düzelir. Ama buranın güçlü olması demek kimseyi kendinin üzerinde güç olarak görmemesi demektir” ifadelerini kullandı.

“KILIÇDAROĞLU, ERDOĞAN’DAN DAHA İMANLI BİR ADAM”
Şener’in aynı konuşmasında, “Tayyip Erdoğan'ın çok saygı duyduğu, hürmet ettiği, değer verdiği, son zamanlara kadar sürekli görüştüğü bir zat-ı muhteremi bundan 5-6 ay evvel ziyaret etmiştim. Ayrılırken dedi ki, ‘Kemal Kılıçdaroğlu'na çok selamımı söyle, o Tayyip Erdoğan'dan daha imanlı bir adam” ifadeleriyle tartışmalar başladı.


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli