Sendemi Firavunlaştın Bay Numan

Sendemi Firavunlaştın Bay Numan

HAS- PAR Siyasi mezarlığa gömüldü. İki senelik ömürleri daldaki kuru bir yaprağa benzedi, çarçabuk geçti iki yıl HASPAR’ da siyasi mezarlığa beklide duasız gönderildi.

Sendemi Firavunlaştın Bay Numan
 
HAS- PAR Siyasi mezarlığa gömüldü. İki senelik ömürleri daldaki kuru bir yaprağa benzedi, çarçabuk geçti iki yıl HASPAR’ da siyasi mezarlığa beklide duasız gönderildi.
 
Hâlbuki siyasete ne vaatlerle girmişlerdi, hızlı girmişlerdi. Söylemleri ve eylemleri alışılmış sağ partilerden farklıydı.1 Mayısta işçi haklarını savunmak için, Emekçilerle omuz omuza sınıf mücadelesinde bizde varız demişlerdi. Bizim gibi sol düşünen sınıf mücadelesi verenler için bu anlayış önemliydi.
 
Bay Numan ve ekibi attıkları zaman mangalda kül bırakmıyorlardı, bezende duygusal konuşup dinleyenlerin gözyaşlarının akmasına sebep oluyordular. Bay Numan Esenlere geldiğinde esti gürledi ve yerel basına çok şeyler söylemişti Partisinin Esenlerdeki. Meclis üyesi Burhan Kocaman’a haksızlık yapıldığını sormuştuk, kendiside “AKP’liler her türlü haksızlığı yapmayı meslek edinmişler, bunlar firavunlaşıyor Karun gibi zengin oldular, deniz feneri ortadayken inandırıcılıkları yok” diyerek AKP’yi eleştiriyordu. Devamında ise “bunların çocukları zengin oldu, siz fakirleştiniz, hukuksuzluk, adaletsizlik almış başını gidiyor. Basının üzerindeki siyasi baskılar kabul edilemez” gibi gönlümüzü hoş eden sözlerden bahsetmişti.
 
Bay Numan! Bu kadar eleştiri yaptığı AKP’ye bir gecede ışık yakarak geçmesine anlamış değiliz. Sormazlar mı adama sende mi firavunlaşacaksın, Karun gibi zengin olacaksın. Gemicikler alacaksın ve ballı kaymaklı ihalelerden nasiplenerek göz kamaştıran servet sahibi olacaksın.
 
İki yıl yoksulluğa dayanamadın haksızlıklara direnemedin dün insafsızca eleştirdiklerinle bu gün kol kola girdin. Ayni sofraya oturdun, ayni trende seyahat edeceksin beki sana inanan ve güvenenler ne olacak. Eski dost düşman olmaz eski dostunun kabahatlerine ortak olur, bu işler böyle mi yürür, hiç vicdan muhasebesi yaptın mı?
 
Dedik ya HAS-PAR siyasi mezarlığa gitti, öldü, cenazesini kılanı duasını yapanı bilmiyoruz. Elbette hoca cemaate sormuştur, Bay Kurtulmuşu ve HAS-PAR’ ı nasıl bilirsiniz cemaat iyi biliriz demişse vay hallerine. Allaha nasıl hesap verecekler.
 
HAS-PAR’ ın Esenler deki vekili Burhan beye soruyoruz partiniz kapatıldı siz ne yapacaksınız? Cevap veriyor genel başkanım ne derse onu yapacağım. Siyasi terbiyeye bakın sizi destekleyen teşkilatınıza neden sormuyorsunuz da genel başkana soruyorsunuz?  benim düşünceme göre kendinizi geliştiremediniz ve biat kültürünün çemberini kıramadınız. Size destek verenleri ise adam yerine koymadınız. Şimdi o teşkilata diyorum ne olur bir daha böyle anlamsız, yanlış sözler söyleyenlere inanmayınız.
 
Her şey ortada değil mi, Bay Numan gibi üst düzey siyaset yapanlar sizin çıkarlarınızı değil, şahsi çıkarlarını her şeyden üstün görüyorlar. Sizleri ise kul görüyorlar biliniz ki kula kulluk değil Allaha kulluk yapılır, azıcık iradeniz ve onurunuz varsa size bu durumu reva görenlere çocuklarınızın ve ailenizin geleceği için gerekeni yapmalısınız.
 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli