Şenbağlar Derneğinin Yeni Başkanı Sedat Erdem

Şenbağlar Derneğinin Yeni Başkanı Sedat Erdem

Sivas Akıncılar Şenbağlar Köyü Yardımlaşma Derneği Genel Kurulunda Dernek Başkanlığına Sedat Erdem seçildi.

Şenbağlar Derneğinin Yeni Başkanı Sedat Erdem
Sivas Akıncılar Şenbağlar Köyü Yardımlaşma Derneği Genel Kurulunda Dernek Başkanlığına Sedat Erdem seçildi.
Esenlerde Çobanoğlu düğün salonunda 250’ye yakın üyenin katıldığı kongrede tek liste ile yapılan seçim demokrasi şöleni havasında gerçekleşti. Yeni başkan seçilen Sedat Erdem, özgürlük, demokrasi, birlik beraberlik mesajları vererek yeni bir dernekçilik anlayışı sergiledi.
 
“Derneğimize Hizmet Etmek Onurdur”
Sivas Akıncılar Şenbağlar Köyü Yardımlaşma Derneği eski başkanı Hasan Tanrıverdi’nin “ Derneklerde Başkanlık yöneticilik bayrak yarışıdır, bugün bu bayrağı bir arkadaşımıza gururla övünerek teslim ediyorum. Yaklaşık 20 seneden beri yönettiğim derneğimize hizmet etmek onurdur, gururdur. Bugün çok anlamlı bir gündür. Cumhuriyetimizin kuruluşunun günü olan ve 94. Yılının kutlandığı bu günde yapılan kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesile ile cumhuriyetimizin 94. Yılını kutluyor önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin aziz hatıraları karşısında saygıyla eğiliyorum…”dedi
 
“Özgür, hakkını arayan, sorumlu toplum yaratacağız”
Erdem:  “Dernekler sivil toplum örgütleridir. Dernekçilik fedakarlık isteyen meşakkatli bir iştir. Yeni bir kadro ile görev aldık, gençlerimiz ve bayanlarımıza güvenerek daha güçlü ve etkili faaliyetlerde bulunacağız. Bu neden yönetimimizde kadınlar ve gençler önceliğimiz oldu. Hedefimiz… Özgür, hakkını arayan, sorumlu, sorgulayan ve örgütlü bir toplum yaratmaktır. Atatürk’ün dediği gibi Fikri Hür Vicdani Hür Nesiller yetiştirmektir. Tek başımıza bir şeyler yapmanın yerine hep birlikte başarmanın ilkesiyle bu yola çıktık. Ben değil biz olacağız, birlikte yöneteceğiz. Özellikle kadınlarımızdan ve gençlerimizden derneğimize sahip çıkarak katkı sunmalarını istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle yarınlarımızın aydınlık olmasını ve yaptığımız bu kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorum” dedi.


 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli