Selçuk Hiçsönmez, Geleceğe Işık Tutmak İçin Adayım'

Selçuk Hiçsönmez, Geleceğe Işık Tutmak İçin Adayım

29 Mart’ta yapılacak ön seçimlerde Selçuk Hiçsönmez, aday adayı olduğu günden bugüne dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Hiçsönmez, CHP örgütü tarafından be

Selçuk Hiçsönmez, “Geleceğe Işık Tutmak İçin Adayım”

29 Mart’ta yapılacak ön seçimlerde Selçuk Hiçsönmez, aday adayı olduğu günden bugüne dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Hiçsönmez, CHP örgütü tarafından beğenilen ve ilgi duyulan biri oldu. Hiçsönmez, yaptığı çalışmalar ve enerjisi ile örgütteki üyeler tarafından gittiği her yerde ilgi ile karşılanıyor. Kendisine sorular sorulara samimiyetle cevaplar veriyor ve bu toplantılar sonunda milletvekili aday adayı olan Selçuk Hiçsönmez’e örgüt üyeleri, oy vereceklerini söylüyorlar.

Hiçsönmez; Örgütümün Emrindeyim
CHP Milletvekili Aday Adayı Selçuk Hiçsönmez; Partimin iktidar olması için dışarıda kalıp bunu izlemek yerine bende elimi taşın altına koymayı istedim, yalnızca elimi değil tüm gövdemi bu uğurda taşın altına koymak gerektiği için bende alana çıktım ve AKP faşizmine dur demek ve hesap sormak için sizlerden yetki istiyorum.  29 Mart’ta yapılacak ön seçimlerde örgütümüz teveccüh gösterip beni listeye sokabilirse bende örgütümün emrinde olacağım. Gezinin, Gazinin, Ayakkabı kutularının iş cinayetlerinin, Soma’nın, hesabını soracağım. Cumhuriyetimize ve onun değerlerine saldıran bu gerici zihniyetten gelin el ele vererek kurtulalım. Bu davet bizden…” Bu Daha Başlangıç Mücadeleye Devam” dedi.
 
Selçuk Hiçsönmez, Kimdir?
Hiçsönmez, Tekirdağ Çorlu nüfusuna kayıtlı olup babamın görev dolayısıyla 9.Haziran 1957'de Kırşehir'de doğdum.Evli ve 2.çocuk babasıyım.İstanbul Teknik Üniversitesi,İnşaat Fakültesi'nden 1980 yılında mezun oldum.1985-1987 yılları arasında kazandığım Almanya devlet bursu ile Bölgesel planlama, Debreme dayanıklı yapılar ve güçlendirme sistemleri,Otoyol,Köprü yapımı ile Gürültü engelleyici yapılar konusunda doktora ve mesleki eğitim çalışmaları yaptım. Bu çalışmam ile Almanya Hükümeti'nden Meslek Eğitim Başarı Belgesi aldım.İyi derce Almanca bilmekteyim.
 

Meslek hayatıma 1980 yılında Karayolları 17.Bölge Müdürlüğü Hizmet Binaları Kontrol Şefliği'nde başladım. 
 

Sırasıyla,
 

1982-1984 Yılları arasında Yıldız Köprülü Kavşağı Kontrol Şefliği
 

1984- 1985 Yılları arasında Kınalı- Sakarya Otoyol İhale hazırlama Komisyonu Başkanı
 

1987 - 1988 Yılları arasında Edirne Çevre Yolları ve Tunca Viyadüğü Kontrol Şefliği
 

1990- 1992 Yılları arasında Halkalı İkitelli Köprülü Kavşağı Kontrol Şefliği
 

1991 1993 Yılları arası 4.Levet Köprülü Kavşağı Kontrol Şefliği
 

1993 - 1994 Yılları arası Tem Çatalca Bağlantı Yolu Kontrol Şefliği
 

1995 - 1997 Yılları arasıFatih Sultan Mehmet Köprüsü Başmühendisliğinde
 

1997 - 2005 Yılları arası Planlama Başmühendisliğinde
 

1990- 2002 Yılları arası İhale Komisyonu ve ihale Yeterlilik Belgesi Komisyon Üyeliği görevlerinde bulundum.
 

2005 Yılında Başmühendis kadrosu ile emekli oldum.
 

1999 yılı debreminden sonra "Debrem Uzmanı" olarak İstanbul valiliğinin emri ile evlerin debreme dayanıklılığı konusunda son karar bilirkişi olarak görev yaptım.
 

Halen ulusal ve uluslar arası Yatırım uzmanlığı,bölgesel planlama,imar planları ve yerinde kentsel dönüşüm(vatandaşın bulunduğu yerde ev sahibi olması) konularında Danışmanlık yapmaktayım.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı